konditor - tja?

...håller på att baka för fullt. eller kanske inte för fullt, men jag har börjat så smått ;) jag har gett mig in i konditoribranschen! ja alltså jag tänker inte starta företag, men jag provar med avancerade bakgrejer! just nu har jag gjort en sugarpaste - det ska man göra som "lock" till tårtor av, som marsipan fast slätare o godare. men hua o shit jag ångrar redan att jag börjat :( blir som klister hur jag än gör!! jaja nu får "degen" vila så ska jag ge mig i kast med marshmallowsfrosting till cupcakes.... phu jag blev trött bara av att skriva det :/

...anledningen till allt bakeri, förutom att jag är världens största gottegris, är att Majken fyller ett halvår i morgon :) det ska firas!!!!!!!!!!!!!!! 

underbara unge som idag vägdes till 6.6kg och är 65cm lång! inte nog med att hon växer, normalt javisst, så har hon börjat bli mer "rörlig" nu, såååååå nära att hon vänder sig från rygg till mage! och hon kastar sig på sidan, går upp i brygga, ja full fart är det. och tänk, egentligen är hon bara 4 månader! :)

jaja nog om detta, nu ska jag återgå till det OJ så florsockriga o kletiga köket!

adios!

    

Kommentarer
Postat av: Caroline

Antar att det inte e du som gjort tårtan på bilden?? Keep up the good work!! Nu e det väl för sent, men hade varit kul me bilder på godsakerna. :) :)

2010-10-23 @ 14:51:43
Postat av: jessica

det kommer, jag är bara såååå seg att fixa bilderna på datorn :/ men du ska få the crapwork! CRAPwork!

2010-10-23 @ 22:11:46
Postat av: jessica

det kommer, är bara såå seg att få bilderna på datorn :/ du ska få se the crapwork! CRAPwork!

2010-10-23 @ 22:12:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0