äh...

det går på tok för sakta, idag har jag gjort fråga nummer 2. men herregud jag hinner ju inte om jag grejar en fråga per dag :( plus att jag nu fick höra att mamma å Emil kommer på fredag å då vill jag ju såklart hänga på dem på Birsta!! attans rent ut sagt, jag som lovade att lägga på ett kol idag kommer måste lägga på 5 kol i morgon om det här ska gå vägen. ska kliva upp på morgonen samtidigt som stefan och bosätta mig vid datorn. hoppas på att mina böcker kommit tills i morgon oxå, annars är jag chanslös att fixa tentan i vilket fall :/  jeeey man är ju en stjärna så va fasen klart det går! fast idag är jag stjärna utan hjärna!!!    :(

jaja i morgon ere nya tag!! för nu e denna dag över i mina ögon, alla bra TV-program börjar ju snart ;)

wow, kom på att jag måste berätta hur huslig jag och stefan var i söndags, vi gjorde risgrynsgröt - RIKTIG- och jag bakade ett supergott bröd på linfrö, grahamsmjöl, vetekli, morötter å lingonsylt.... typ. vart sååååååå gott!!

ja så nu fick jag låta som en duktig husfru oxå (fast det lät nog bättre än det eg är)  :)

pöss till alla underbaringar, nu ska jag lyssna på Mammas Nya Kille i P3, världens i särklass bästa radioprogram!!

en ny dag

...men samma skitproblem kvarstår!
hemtentan görs minsann inte av sig själv. och jag verkar ju rent ut sagt oduglig till att hjälpa den på traven. den ska vara klar på fredag å jag har gjort en av åtta frågor. dessutom den lättaste. har vart vaken sen 8 men ännu inte ens öppnat dokumentet på datorn. guuuud så seg jag är. har som mentalt redan slutat denna kassa utbildning. det enda jag vill just nu är att lägga mig i soffan, kolla på desperate houswives från igår och drick te (har såååå ont i halsen) men men , jag lär ju fixa denna jäkla tenta. jag har inte nån gång under dessa 4,5 år missat med att klara NÅT, så jag tänker fan inte sumpa sista tentan! allvarligt jag har aldrig fått backning på en enda liten inlämningsuppgift ens, men heeey får jag nåt stipendium eller offentligt erkännande för det? nej......  :) ne nu ska jag inte va sur nå mer, tar så mycket energi, bara att bita i de sura böckerna å börja gnugga igång de små grå.

har varit lite inne på att skita i att ha födelsedagsfest/nyårsfest (ja Annelie, det e sannt) MEN nej för fan, jag ska inte låta mig nedslås av sveriges å världens lågkonjunktur - PARTY IS ON!!!!!!!!!!!!! måste dock få klart med vilka folk som kommer, så hör av er ni som kännner er träffade ;)

pöss pöss

här kommer en bild på coolaste hunden i stan!!


jaha...

....okej, dags för en "summary" ; jag har gjort jul-advent hemma, gjort klart praktiken och haft ett mindre break-down!

first thing first. ja första veckan på praktiken gick ju som tidigare nämn BRA!! mycket bra. dock var helgen efter den där första veckan efterlängtad!! OJ det är ju jobbigt att vara "vuxen", kliva upp tidigt på morgonen, jobba på hela långa dagar och sedan komma hem och måsta skotta snö, laga mat, tvätta,,,,, suck!! iaf så kom frugan å "hennes" M på besök på fredagen. lyckades som strula bort sig efter vägen, men dök upp till Idol. vi surrade drack en par drinkar å bara hade det trevligt. himla härlig karl hon hittat ;)

på lördag/söndag var det advents pyssel. med katterna å peppe som hjälpredor att packa upp kartonger :) lördagen sågs det på hockey i granlo.... no comments...

jaja så var det veckan som var då, fortsatt bra på praktiken. blev "uppgraderad" av min handledare. han som sagt att jag och en annan tjej (inte Carro) varit de bästa han haft, ändrade sig nu och sa att jag är strået vassare ändå :) wow sååå kul att höra! jag fick mina omdömen, som gjorde mig tårögd! jag fick högsta "betyg" i allt :)
Jag bjöd på fika sista dagen på skolan och alla lärare tyckte det var så fint! hihi jag smörade ju lite för att de skulle komma ihåg mig! ;)

jaja nu till det sista i min sammanfattning; mitt break-down!
Vaknade på lördag och ville inte kliva ur sängen. tusen tankar i mitt huvud. jag kommer bli arbetslös, aldrig få ett jobb, gå hemma och tycka synd om mig själv, aldrig ha råd att göra nåt, jag är dessutom missnöjd med min utbildning, vadå SO lärare, jag har ju bara läst samhällskunskap, nu måste jag kanske läsa mer, typ historia, fan fan fan kommer ändå inte få nå jobb. ja så tänkte jag, jag låg apatisk i sängen och kunde inte kontrollera mina känslor och tankar. skulle dessutom på ett dop, erik å angelas Hampus skulle döpas kl.13.00. SUUUUUCK jag var så sjuuukt anti allt i världen, men klev upp till slut, klädde på mig å gjorde ett försök till sminkning. for iväg till kyrkjävlen å satt o surade o tänkte hatiska tankar om det mesta :( sen fick man fejka till ett smile och åka vidare på middag. då började jag smälta till lite och fann mig situationen. man fick så lov att vara social....

blev kvar hos erik å angela tillsammans med ett annat par till elva tiden, då vi fick så lov å fara å hämta peppe hos stefans mormor å morfar.

jaja hade faktisk jättekul på kvällen där, men morgonen var hemsk. å jag misstänker att det kommer bli fler sånna :(
kan som inte njuta av att vara "klar" med utbildningen..... ser bara det mörka och trista med det som kommer sen, eller inte kommer,,,,,,,,

jaja jag har iaf världens bästa stefan som jag VET kommer göra att jag fixar det på nåt vis *hur kan man älska nån så mycket som jag älskar honom?* min stjärna, min prins, mitt allt - min stefan!

nej nu ska jag lägga in nåra bilder på julstök å Wilmer  :)








smååååå tossingarna :)

torsdag

...och slutkörd!!

ha just kommit hem, ska ladda på päningar på mobilen som är helt bankrutt, för att dra på Birsta en sväng, bråka med dom på elgiganten och köpa ett överkast. vöörsta shoppingen ever. ska faktiska slå på stort å käka middag ute oxå. inte vad min plånbok tillåter, men ibland får man unna sig som det så fint heter :) sen blire hockey i Granlo!! heja Timrå,,,eeh nåt sånt, e lite deppig på den punkten då Wandell nu lämnar laget............. no further comments :( :( :( :( :( :(

adios amigos, ska ta å lämna en rejäl redogörelse för praktiken i morgon (sista dagen). OJ måste oxå komma ihåg att köpa nått gott fika å lämna på skolan i morgon som ett tack och smööör för kom ihåg mig om ni ska ha en vikarie ;)

RSS 2.0