roll over beethoven!!

yeeeey, idag (på min lillebrors födelsedag), tog Majken o rullade över från rygg till mage :) :) Som läkarna säger ska vi ju bedömma henne motoriskt från BF, så då är hon alltså bra precis 4 månader! hurra hurra för Majken som växer o blir stor- mammas lilla stjärna!!! ...eller STORA stjärna :)



...dessutom, när hon rullade över för andra gången (när hon väl kom på det gjorde hon det två gånger i rad) så precis då hon kom upp på mage så firade Timrå med att göra MÅL!!!!! ;) Timrå + Majken = sannt!

lady gaga

...a true artist!



saknar dej vännen..

idag kom en stor våg med saknad över mig...grät en skvätt till o med.. det var såååå himla länge sen vi sågs och vetskapen att du går igenom ditt livs största prövning just nu gör mig svag... jag vill så gärna få ge dej en kram!

.. tids nog... men oh vad jag saknar min vän Anna!


ETT HALVT ÅR!!!!!

...ja det är precis vad min lilla fis blir idag,, ETT HALVT ÅR :) hurra hurra! I morse låg vi länge o myste innan vi klev upp, jag sjöng ja må du leva o Majken såg helnöjd ut!

Ett halvår är kanske inte nåt normala människor firar, men jag är inte så normal på nåt plan så här firas det för fullt :) jag ska baka tårta o massa godsaker idag, så det är bara o komma hit my friends!! Igår fick Majken paket av farmor o farfar (farmor är bortrest idag) en suuuuuperfin klänning, lila såklart, och en skallra - TACK sa Majken!

Så idag blire alltså kalas, ja fast det blire nog hela helgen :)

Helt ofattbart att det gått ett halvår sen hon kom.......

För exakt ett halvår sedan...lillfisen, du gjorde mamma till världens lyckligaste :)

 


konditor - tja?

...håller på att baka för fullt. eller kanske inte för fullt, men jag har börjat så smått ;) jag har gett mig in i konditoribranschen! ja alltså jag tänker inte starta företag, men jag provar med avancerade bakgrejer! just nu har jag gjort en sugarpaste - det ska man göra som "lock" till tårtor av, som marsipan fast slätare o godare. men hua o shit jag ångrar redan att jag börjat :( blir som klister hur jag än gör!! jaja nu får "degen" vila så ska jag ge mig i kast med marshmallowsfrosting till cupcakes.... phu jag blev trött bara av att skriva det :/

...anledningen till allt bakeri, förutom att jag är världens största gottegris, är att Majken fyller ett halvår i morgon :) det ska firas!!!!!!!!!!!!!!! 

underbara unge som idag vägdes till 6.6kg och är 65cm lång! inte nog med att hon växer, normalt javisst, så har hon börjat bli mer "rörlig" nu, såååååå nära att hon vänder sig från rygg till mage! och hon kastar sig på sidan, går upp i brygga, ja full fart är det. och tänk, egentligen är hon bara 4 månader! :)

jaja nog om detta, nu ska jag återgå till det OJ så florsockriga o kletiga köket!

adios!

    

uppryckning!

ja temat för dagen är i högsta grad UPPRYCKNING! på samtliga plan. Jag, förkylningen, hemmet, bloggen osv...

Hela förra veckan var lillfisen förkyld, igår försvann febern helt (hon har bara haft 38 så knappt feber), men hostan och snoret är lite segare å bli kvitt. Men hon är ju helt otrolig denna lilla tös, trots både feber, snor och hosta så har hon varit som en liten solstråle :) herregud en annan är ju sjukt mycket mer gnölig!!!

Älskade Anna var på besök förra veckan, underbart :) det gjorde min dag, nä min vecka :) så efter det, som var på onsdagen, fick jag lite ny energi -vilket behövdes!! Torsdag blev det hockey i granlo, sen på fredan gjorde vi Birsta o handlade 1års o 2års presenter (ja naturligtvis fick även Majken lite nya kläder). På kvällen åt vi en uuuuuunderbar middag hos fantastiska kocken Angela o (hmm vad e Erik fantstisk på?......eh.... jakt?) fantastiska jägaren Erik. ÄLGFILÉ MMMMMMM :) Massa bus med härliga ungar o tårta som avslutning!!!!!!!!

Lördagen var det dags för kalas igen, min älskade Wilmer hade 2års kalas! Leksaker har han i miljontals (kanske miljardtals) så jag shoppade kläder, vilket ej var så populärt hos grabben, men men..... jättetuffa dödskalle-jeans och en tröja med stjärnor på ärmarna och det stod future drummer på magen :) ska ju synas att han är pöjk till en rockstjärna ;)
På kvällen vart det hockey i Granlo igen....nill, zero, nada poäng :(

sen var den energi som Anna gav mig slut, kaputt FINITO ÖVER!!!! :( jag deckade totalt på söndagen, låg hela dagen i förkylning. lyckades svänga ihop potatismos o kokt fläsklägg, riktig husmans - gott!
Söndagens vila gjorde som tur var susen, känner mig bättre idag :) nu är det dags för uppryckning!!

idag har jag städat ihop lite, dammsugit och torkat golven medan lilla Moiken (smeknamn) sover ute i vagnen, i eftermiddag blire även en tvättning av håret - sen är uppryckningen total!!!

Hoppas på å dejta lite söta brudar på onsdag oxå!

ja det var det om det.....

en stoooooooor varm kram goes out to duktiga starka underbart söta Vincent :) stora killen som andas med CPAP! hurra hurra!! puss!!

har inga nya majken bilder, inga bilder alls förresten då stefan lagrat över alla på den externa hårdisken. så jag grävde fram en från arkivet. en bild från förra årets tjejfest :) rocktema! då var Majken LITEN i magen, i år är hon stor utanför så då ska mamman dricka öl och bli lurvig ;) LÄNGTAR!!!!!!!!!!



söndag..

slänger in lite nya bilder :) nu när jag har tillgång till stefans sida på datorn (själv har jag ej de nya bilderna på min inlogg)

på väg ut i solen i somras

 

ser ut som en liten hundvalp :)


duktig i gymet!

 

gladfis :)


ligger o kollar in mobilen




ser allmänt brydd ut i overallen :)


mys med bästa Annelie, Anna o Alvi :)




bus med pappa :)


datorn var så jäkla seg, så det är alla bilder jag ids med!!!

adios, so long!


----- Måste ju inflika att den 10/10 -09 var dagen då vi fick veta att i Juni skulle det komma en bebis :) Att det var Majken visst vi ju inte, inte heller att det var i april hon ville komma ;) men ooooooh vilken magisk dag det var! hua jag får rysningar när jag tänker tillbaka. en dag jag kommer för alltid att minnas och få pirr i magen av!!!


RSS 2.0