sammanfattning!

Är ju som bekant lite dålig på att blogga, så tänkte backa en par veckor och sammanfatta lite vad som hänt!

Hade ju min FÖRSTA skolavslutning, med min FÖRSTA klass :) En helt underbar dag med tårar och skratt.



Jag fick även massa presenter, detta fick jag av föräldrarna och alla barnen



Såååå kul med nåt jag alltid kan ha kvar!! :)

Detta var lite presenter jag fick av några av barnen :) dom är sååååå söta!





En glasburk formad som ett hjärta fick jag av Andreas :)






Gulliga presenter av gulliga barn!!

Jag fick även presenter av mitt arbetslag - en finare vinflaska och två vita rosor! Jag hade sååå fina arbetskamrater, som jag kommer sakna MASSA!

Av skolan fick jag en blomma som avtackning.... suck, hade ju hellre fortsatt jobba :)



Ja det var min första anställning det! mycket slit, gråt och skratt har det blivit under dessa 5,5 månader! och framför allt massa ERFARENHETER! En i mitt aretslag sa att jag har under dessa månader fått erfarenheter nog för någon som har jobbat typ 10 år !! ja det säger en hel del :)

Sen har jag ju firat midsommar oxå. i Huli som vanligt med stefans släkt och deras sommarstugegrannar där uppe! det är alltid lika kul :) :) :) blev sent och blött som vanligt!!!

Sen gick ju stefan och friade... i say no more :) :) :)

 I förlovningspresent har vi fått blommor av Larsa och Camilla och ett suuuper fint fågelbad och en kylskåpsskylt av Erik och Angela :)



det är två turturduvor :) TACK söta Erik, Angela och Hampus!!







I övrigt har det varit en toppen vecka (förra veckan alltså) med kanooooonväder!! :) Jag har haft besök av Sandra Och hennes vovve. De var här hela dan och vi bara myste i solen och åt jordgubbar och glass. På eftermiddagen åkte vi ner till bergsåker och åt sallad. det var en sån uderbar dag som man typ alltid kommer minnas. :)

På Fredagen så var jag på sminkkurs (dålig tajming i denna värme, men presentkortet gällde bara juni ut) och så på kvällen gick jag och älsklingen ut och käkade på o´learys. sen gick vi omkring inne i hamnen och satte oss sen på Invitos uteservering och bara myste! såååå härligt!

här kommer bild på min makeup!






Det blev en rätt neutral makeup med tanke på vädret, men jag lärde mig en massa och köpte ju lite grejer!


I lördags så lejde jag och Stefan bort Peppe och for till havet. hade med oss sallad och bullar och annat gotta, massa tidningar och filtar. och vi BADADE :) det var suuuper varmt i vattnet! typ säkert 24 grader!! vi låg i länge och väl och bara hade det gööött!! :) Vi åkte inte hem förrän halv 4. en av de mest fantastiska dagarna nånsin faktiskt!!! Kvällen avslutades med grillning med larsa camilla och wilmer och erik angea och hampus. erik angela och hampus åkte hem klockan två på natten :) så jag behöver knappast säga att vi hade supertrevligt :)

jaja herregud så mycket jag har skrivit nu, får kramp. nu ska jag ut i solen och gå på prommis med peppe!!

avslutar med två sommarbilder!



Tuffing :)



Peppe med en av sina tusen bollar :)

okej, this is the deal...

... I´M ENGAGED TO BE MARRIED!!!

Yes, Stefan har friat!! Till MIG av alla människor i hela världen. Det är MIG han vill leva med för resten av hans liv! MIG!! MIG!! Och bara MIG!! :)

20/6 -09 kommer ristas in i guld som för alltid "vårat datum". På klipporna vid havet, på en plats som alltid varit speciell för oss två, upplevde jag en känsla av totalt lyckorus!! Ja det är obeskrivligt att man trots ett förhållande på snart 7 år kan av 6 ord toalt tappa fotfästet! :) Jag har ju alltid varit säker på att det är vi 2 och kommer så alltid att vara och trodde kanske därför inte att en ring och ett "löfte" om framtiden skulle göra till eller från. Men OJ så lurad jag varit! Jag grät och jag skrattade och ..... suck....jaa..... kan som inte sätta ord på känslan! Man måste uppleva det själv för att kunna förstå!

För mig är detta STORT. Det är såååå STORT! Stefan vill ha MIG...... bara MIG!






Stefans ring är i rött guld och har mitt namn graverat på utsidan, medan min ring är i vitt guld och har hans namn graverat på utsidan. SÅÅÅÅÅÅÅ fint är det!!!  :) 




Svårt att få nån riktigt bra bild på dem, måste ses i verkligheten ;)

Puss från en Jessica lyckligare än nånsin!

sommartider hej hej sommartider...

...ja det är låten, av gyllenetider, som min klass ska sjunga på avslutningen :) vi har tränat å tränat och idag övade vi med kantorn som ska spela piano i kyrkan med dem. OJ vad jag blev stolt! de är super duktiga verkligen! och det mest imponerande ändå är att de även ska sjunga my heart will go on och den låten kan de oxå suuuuper bra! Fatta, de är 8 och 9 år gamla och kan typ hela texten utantill!!! jag får faktiskt rysningar när de sjunger :)

Fredagen kommer bli en super-konstig dag! jag längtar till att få uppleva min första skolavslutning som "fröken" :) men samtidigt är det sorgligt att måste släppa iväg mina härliga kidz :(  jag kommer säkert böla som en galning!!! men jag har sparat alla fina teckningar och saker jag fått av dem, de är ju väldigt speciella som min första klass nånsin!!!

På lördag fyller stefan år. 27 år!!!!! shit, det låter gammalt ;) har köpt både bubbel och rödvin så hej vad det ska firas!!

nej nu ska jag nog ta och lägga mig framför tvn (shocking!).

här kommer förresten en bild på mig som korthårig blondin och på mina härliga kusinbarn :) 






Dock så har den orangea slingan i skrivande stund blekts bort!!



Malin, Moa och Molly :)



Och lilla glad-fisen Matilda :)

yey snart äre helg igen!

...ja herregud vad veckorna går fort!! man hinner knappt sucka tungt på måndagmorgon så ere fredag igen! å tur är nog det. börjar känna av denna, mest hårt jobbande våren EVER in my WHOLE life!! Nu när jag sitter här med en bra fungerande klass så är jag ju självklart nöjd och stolt över att det hårda jobbet gett resultat! Men hade det varit en månad till på detta läsår vette fasen om jag orkat med. jag har börjat trappa av nu.... men med gott samvete :)

denna vecka har varit bra, hade i tisdags MYCKET fint främmande bestående av Molly, Moa, Matilda med tillhörande föräldrar i form av Malin och Johan :) shit jag blev så glad så jag höll på att ramla ur soffan när jag insåg att det var dem som plingade på dörren :) vi fikade och surrade massa strunt. jag fick ju oxå tillfälle att gratulera dem till det stundande GIFTEMÅLET :) såååååååååååå kul att de ska gifta sig (jag är IIIINNNTTTE avundssjuk......eller JO!!!) Jag är helt såld på bröllop sen jag fick gå på det enda (hittills), när Granis å Jonny gifte sig! Har lagt in en hård offensiv på Stefan i vår så jag hoppas han snart tar ett initiativ ;) jaja det låter kanske old fashion, men tycker faktiskt han gott och väl kan ta första steget till ett marriage!! Fast det där med att han skulle göra ett stoooort grand surprise preposal har jag lite lagt åt sidan! kom ju på att jag faktiskt inte kan släppa iväg han för att välja en ring till mig!!! herregud jag ska ha den i resten av mitt liv så jag lär nog ha ett finger (!) själv med i spelet! :) hur mycket jag än älskar stefan så litar jag inte till 100% att han väljer en ring i min smak ;) men tycker iaf att han som sagt kan ta första steget!!! :) och sista :)

jaja, nu blev det en massa sidospår, åter till främmandet. herregud så sööööööta kids min kusin har :) och att se dessa små-töserna leka och busa med varandra är helt fantastiskt. tänk vad mycket skojs de kommer att ha tillsammans. syskon är ovärdeliga!!!
när man tänker på det är det helt otroligt vad mycket min "lilla" kusin hunnit med. träffat the love of her life, fått tre barn och flyttat till ett jättefint hus som de trivs otroligt bra i. Att få fira denna kärlek och lycka tillsammans med dem blir sååååå mysigt!! så nu längtar jag enooormt mycket till den 11:e Juli och bröllop i Naggen :)

nej nu ska jag återgå till att sitta ensam här hemma och dega. Min älskling är i jönköping i helgen å jag är helt alena :(
Så om det är nån som vill hitta på nåt skojs är jag all ears :)

DAMN, gick just och letade kameran för jag skulle lägga upp bilder på mina söta kusinbarn, men insåg att Stefan snott med sig den till Jönköping :( jaja, får lägga ut dem en annan gång!

Adios amigos!

RSS 2.0