fredag...

...då bär det av mot hudik! ska spendera helgen hos pappa och eva och få bli sådär bortskämd som man bara kan bli av dom :)


har inte riktigt orkat med bloggen denna vecka, men tänker göra en kraftansträngning igen nästa vecka!!

har just precis borrat in hela mitt huvud i Tuffings vita gosiga tjockmage :) så jag bjussar på en bild av de småfjunen som bebisar:







smågrisarna mina :) nu är de gamla och tjocka! men gooosiga oxå!!



"it´s been a while" ;)

Förra veckan sammanfattas som ; massa jobb, dejter med frugan, operation av leverfläckar, ont, smärta, skithockey.

Denna helg sammanfattas som ; Party-party-skål! :) skithockey hos larsa o camilla, skittrevligt sällskap dock :) hälsa på bebistjejen Ellen 4 dagar, kalas hos Wilmer 365 dagar, tårta, kakor, må illa. :)

kort och gott!

nu dags för nya tag, blicka framåt!

Dagen har gått bra, jobbat och fått mycket gjort!  ... eh känner som att detta inte blir nåt vidare bra blogginlägg, tror det är bäst att jag redan rundar av. ska nu göra mat istället; potatis, gräddfilssås och fisk!

tack och adjö!


tisdag, snart helg igen!

vardagsmys i all ära, men inte mycket slår helgerna!! speciellt när man lever med en egenföretagare/lastbilschaffis, så kan ofta vardagarna rinna mellan fingrarna. då är helgen ljuset i mörkret, det man redan på tisdagen har fått vittring på :)

Denna vecka jobbar min älskade fästman (hihi låter så gulligt) förmiddag och då har vi iaf lite tid till varandra, men som nästa vecka kommer vi inte ens att ses då jag också jobbar varje dag. Så vi får passa på att njuta av varandras sällskap denna vecka! igår hade vi en riktigt mysig kväll. åt middag tidigt, typ kl. 4, så då fick vi massa tid till att bara umgås!! sen bar det av till granlo på hockey. häääärlig match, timrå dominerade näst intill. fart och fläkt, men IIIIINNNNGGGGEEEENN vinst :( hur fasen är det möjligt?? jag blir sååååå frustrerad!!!!!!!! de spelar ju riktigt jäkla bra på bortais, men får inte till det där lilla extra, som typ stavas: mål, effektivitet, POÄNG! suck, orkar inte ens analysera gårdagens match mer, de var bäst, de vann inte. punkt.

ja så om jag ska blicka bak till helgen som var då?! fredagen jobbade jag medan stefan var hemma och hjälpte rörmockaren att göra klart allt med pannan. Efter jobbet handlade jag lite småsaker, bland annat en överraskning till stefan :) köpte jättefina långa röda rosor, det bästa till den bäste!



Sen tog jag tag i min fredagstradition, städning, musik och en kall öl :) Så skönt att rocka loss till hög musik, suuuga på en kalling och få den härliga aromen av nyskurade golv...mmmm FREDAG!!

sen när stefan var klar ute i pannrummet så duschade jag medan HAN fixade maten! överraskning överaskning!!??!! han hade beställt en smörgåstårta!!! garnerad med hälften räkor (för min skull) och hälften skinka! såååååååååååååååååå gott!! till detta drack vi rödvin och myste till levande ljus! ojoj ibland är livet nästan föör bra :)

sen på lördagen mötte jag upp mamma å emil för shopping på Birsta, tja mamma skulle shoppa jag skulle hjälpa :) träffade oxå camilla å wilmer en sväng! Blev en snabbshopping, för sedan skulle jag vidare till granlo på hockey och födelsedags middag för stefans mormor som fyllde 74!! god mat och gott sällskap, synd på matchen bara...... som vanligt då...

Söndagen var en riktig jobbardag, vi var ute och röjde en stig på förmiddagen, sen sydde jag upp nya gardiner (LOVELY) och gjorde fint här hemma. Ni som känner mig väl vet nog min fascination för att byta gardiner, gör det typ, tja OFTA! fast att jag nyss satt upp nya gardiner här hemma i vardagsrummet, kanske bara 3 veckor sen, så bytte jag nu igen :) hittade ju vad jag letat efter sååååå länge; Stjärngardiner och kuddar till!! :) så nu ser det ut såhär här hemma:

 höstigt!!!  vackra Tuffing! 
 skurken Turbo på bordet, fyyy!

 mmmm mina stjärnor :)  


Pimp my home; Check!

ja det var förra helgen det! Nu ska jag återgå till vardagen, ledig idag och snart äre dags för en prommenad i det kalla och friska höstvädret!

adios!


gosh, life is good!

blir inget direkt blogginlägg att tala om idag.....tänkte bara att jag skulle skriva ner vad som just för tillfället känns i heeeela  kroppen: är lyckligast i hela världen helt enkelt!! :) life is sweeeeet!

punkt slut tack och adjö!


RSS 2.0