THE ARK!!

...ooooh så jag längtar efter kommande skiva!!! den är klar och väntar bara på att bli släppt så JAG kan köpa den! OOOOLLLLAALLAAAA ,,, OLA! :) 26e april är det magiska datumet!!!!!!!!!!

har lyckats smyglyssna på två låtar och IT SOUNDS GOOOOD! jag fastnade speciellt för en låt som heter have you ever heard a song. En sån låt som efter en enda lyssning fastnar. och sen är ju Olas texter amazing!!

"have you ever heard a song that you wish would never end, did you ever have a conversation with a real good friend that you wish would just go on and on and on for ever more, then you know what im looking for, then you know what im looking for...."

kom ut skivan kom ut!!!!!!!
Låt det bli den 26e April snart!!!



Förutom att längta efter skivan In full regalia, så jobbar jag. jobbar 100% tom påsklovet, sedan blir det 75%, vilket innebär att jag är ledig hela måndagen och halva fredagen :) hoppas verkligen jag får fortsätta på minst 75% hela maj oxå!

Var på bröllop i Naggen i lördags, kusinen fredrik och christine gifte sig :) de var sååååååå himla fina!! underbart att träffa släkten oxå! men underligt att vara på en stor fest nykter! :) dock var det trevligt på söndag morgon!!

jaja, nu ska jag knyta mig.

kort update på filuren i magen; 85 dagar kvar nu! ...no comments om hur det känns!!! (!)

over and out.... p.s kom ihåg att jag har LOV nästa vecka så då är jag riktigt sugen på att träffa er mina söta vänner!! saknar er!!




fredag!

gårdagen spenderade jag med mamma å emil på birsta :) hääärligt. handlade lite inredningsprylar, ska städa och byta gardiner för att göra vår här hemma :)

nu ska jag först och främst baka bullar, gör dubbel sats -både kanel och vaniljbullar. hade tänkt gjort mockarutor också, men jag får se om jag orkar/hinner med mig!

kollade av min "graviditetsstatus" idag, vad säger man? tiden verkar rusa fram och inget kan man göra åt saken. på gott och ont. nog vill jag ha sommar och att den 22a juni ska komma, MEN, jag ska försöka njuta av de lite dryga 100 dagarna som är kvar först! sovmorgnar, slöa lata dagar, egoism!!! :)

här kommer lite skrämmande fakta:

Du är på dag 178 av 280. (63,6%).
Du är i vecka 26.
Du har gått 25 fulla veckor och 2 fulla dagar (v25+2).
Du är i 6:e kalendermånaden.
Du är i 7:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester två.
Beräknat förlossningsdatum Tis 22 jun 2010
Du har 102 dagar kvar till beräknad förlossning.

huga huga sommarstuga (ett underbart gammalt uttryck) :) det är typ 14 veckor kvar!

moooot köket, bullar here i come..................... hehe kom just att tänka på ett annat härligt uttryck, "jag har en bulle i ugnen" - snart en verklighet i dubbel bemärkelse :)


sportlov dag 2

...och ännu inte ett sportande i sikte! om det inte vore för info träffen på BB ikväll har man ju kunnat sett på Timrå matchen på tv iaf. det är ju sport! :) sport som jag gillar den bäst, på TV!
Kanske att jag tar och åker lite, med betoning på lite, skidor idag. vi har nyss fått fina nyuppdragna skidspår i Kvarsätt!!

jaja, det får vi allt se! så mycket annat jag kanske ska hinna, typ se på tv, äta lunch, fundera om jag orkar baka, kanske tvätta en maskin till, kanske tona håret och färga ögonbrynen. phu, bara tanken på alla kansken gör mig trött!!!!!

undra hur det ska bli när man är hemma-mamma?! kommer jag vara lika slö och oproduktiv då? ju mer tid jag har ju mindre gör jag nästan :) som värsta pensionären! Nej så här ser jag mina mammadagar: fika på stan med vänner, åka hem till vänner på lekdater, bjuda hem vänner på lekdater, fika, fika, fika :) :) :) och, kanske, där emellan ett och annat blöjbyte. Herregud, där kom jag ju in på en känslig punkt. blöjbyten! jag har ALDRIG förr bytt en blöja ens! aldrig klätt på en bebis, badat en bebis,, knappt hållt i en bebis :/  ...kommer nog bli världshistoriens värsta rookie på detta med föräldrarskap. men men, man lär sig (förhoppningsvis) av sina misstag! PLUS att jag har världens bästa sambo - där snackar vi min räddare i nöden, min motsats och min prins :) han är inte rädd för nya saker, till skillnad mot mig, han kommer fixa allt det där galant iaf, vilket känns tryggt! :) och dessutom blir han nog hemma heeela sommaren typ! jag har ju ferielön i juli så då kan han ta ut pappadagar och sen har han ju semester :) :) helt jävla otroligt underbart!!!!!!!!!!!!!!!!

nej nu tänkte jag lägga ut en massa bilder i stället för mitt osammanhängande surr. här kommer en bildkaskad som sträcker sig från typ oktober till nu!

det började med Takida konserten, då jag fortfarande bar på en "hemlighet" ;)

   

jag och älsklingen var på en mysresa i Åre

 

sen var det tjejfest med rocktema, dagen då inte bara jag "kom ut med nyheten" :) grattis katarina :)

 

 

sen blev det jul. en underbar jul hemma hos mamma med massa släkt!

 

 



sen har jag ju två helt knäppa och galna katter :) och en tokig hund!
här tittas det på favvo programmet "pica pica"
  vackra peppe!

sen fyllde jag år och hade besök av familjen larsa/camilla/wilmer och Erik/Angela/Hampus/Ellen

 

 stefan övar :)

mer knasiga djur

 
   


oj, längsta inlägget ever! :)

nej nu ska jag hänga en tvätt sen blir det banne mig skidåkning! äre sportlov så äre!!

adios!

sportlov!!!!!!!!!!!!

Äntligen v.10! äntligen sportlov!

Klev upp kl. 7 i morse, kunde ej sova, ätit gröt och läst tidningen. japp så ser status ut för stunden :)

Helgen som passerat var en underbar helg. vilken lördag alltså!!! :) åkte fyrhjuling med erik o angela o barnen, upp på ett gryyymt högt berg med amazing utsikt. där grävdes en koja i snön och det jag gjorde var att sitta, njuta, sola, äta toast/korv, surra och mysa! uuuuunderbart sätt att starta sportlovet på. vid 4 tiden åkte jag hem och duschade, grabbarna skulle åka 4hjuling till kvarsätt och angela skulle svida om och komma efter med bil. Vi åt här hemma och hade allmänt trevligt, som vanligt :)

gårdagen gick dock i lugnets tecken, totally. jag och stefan är ju "barnfria" denna vecka, då peppe är i fjällen med stefans släkt, så vi låg helt sonika framför tvn heeela dan/kvällen!!! slappt som fan :)

och nu är det alltså måndag... vad ska denna dag bjuda på? har bjudit in annelie på lunch/fika så vi får väl se om hon behagar dyka upp. annars blir det nog lite jobb idag faktiskt. trist men sannt. har maaaaassa jobb kvar att göra, och fixar jag undan det i början av veckan kan jag njuta mer sen :) för veckan har mycket aktiviteter inplanerat!

imorgonkväll ska jag å Stefan på info träff på BB, spännande och läskigt!! Sen på onsdagmorgon ska jag träffa en läkare och prata förlossning :( mindre kul, men med min förlossningsskräck så är det lika bra att börja snacka om det. filuren i magen ska ju ut på nåt sätt, så det är bara att böra ta tag i det hela. Men onsdagen kommer avslutas på ett underbart sätt iaf. tänkte nog hinna förbi svägerskan å wilmer (detta vet de inte än, men kanske läser det här då) ;) för att sen möta sandra på stan :) herregud vilket sms jag fick av henne i fredags förresten!! nu är det ju officiellt så jag måste bara få skriva om det :) :) :) TVILLINGAR!!! hihihihihihihih hela fredan gick jag runt och flinade för mig själv. grät en skvätt tom :) hihihih helt galet roligt!! längtar till sommaren i sååååå mången bemärkelse!!!!!!!!!!!!!!

MEN onsdagen slutar inte där, på kvällen kommer älsklingsmamma och emil :) de ska sova över, så vi ska umgås som bara den. gör nog Birsta på torsdag! ooooooh så jag längtar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

funderar faktiskt på att bjuda hem tjejerna på melodifestivalsfinal på lördag! kan ni? vill ni?? :) :)

jo, ännu en nyhet på bebisfronten. den första av "oss" har ju kläckt, grattis Marta och David. det blev en Majken :) hehe, lustigt det där att jag och en vän har samma namn tilltänkt om vi skulle få flickor :) nu fick ju hon det, men det återstår att se om jag får en Majken oxå?! Hallå, liksom MAJKEN är ju inte direkt det vanligaste namnet, men tro på fasen att två vänner i samma gamla umgängeskrets ska ha det. lite sjukt :) jaja, det är ju 50% chans att jag å stefan får en pojke oxå. eller som man ser till våra "gener" så äre nog större risk/chans att det blir en pojke. jag har bara bröder, 3st, stefan likaså, dock endast 1. :) herregud detta går att spekulera kring i hundra år, i juni kommer svaret!!

....vilket är om ca 3,5 månader!! hua vilken chock jag fick när stefan så klippskt räknade ut det här om dan!! när man jobbar och står i så flyger liksom tiden iväg och man hinner inte stanna upp och tänka. så att det är typ 3,5 månader kvar till due-day är helt brutalt läskigt och ofattbart!! trodde att ultraljudet skulle vara starten på att kunna förstå, att inse vad som komma skall, men NEJ. vi har tom köpt lite startkläder (och fått en hel del, av blivande mor-far/mödrar ;) ) men ändå fattar jag nada. har umgåtts alldeles för lite med mina fellow-väntande 83:or oxå, hoppas denna vecka kan bjuda mer på den varan iaf :)

här kommer en bild på det först setet med kläder jag å stefan köpte till filuren:

 storlek 50, fatta vad litet!!!!!!!!!!!!!


Filuren är iaf mycket aktiv, en riktig utbrytarkung känns det som :) kanske blir en Harry om en det blir en pojke (som i houdini) ;) och magen växer som bara den!!

här kommer bilder på magen :)

 


jaja nu får det vara färdigbloggat för idag, kanske dags att ta itu med jobbet! :/





RSS 2.0