yehoo :)

har bara en kommentar om dagen som varit: LÖVELY! :)

hade lektion idag oxå, gick sisådär, lite misstag å så, men trots det så fick jag uuuunderbara kommentarer av min handledare sen; "jag har haft många lärarstudenter, men du och en till tjej jag haft är helt klart de bästa", "du är som klippt och skuren för att vara lärare", "du har det", "du är exemplarisk"

VA FAN SÄGER MAN?! han gjorde ju min dag. nej mitt liv! herregud det bästa jag hört EVER! jag får alltid världens ångest varje praktik, känner mig dålig, sämre, sämst. vill typ hoppa av utbildningen och sadla om till typ whatever, städare, nåt simpelt och utan större prestationskrav.

MEN nu känns det bra!!! :)

i morgon ska jag ha prov med sjuan å sen så äre freeeedag, längtar till att få julpyssla!

nej nu blire duschen sen Grey´s

puss till alla min underbara stjärnor!!!!

här kommer en bild på mina så snisslingar när de var små, de är så söta och snosiga :)



weeehoo, första lektionen avklarad!

det gick bra. med tanke på omständigheterna, så att säga. jag visste om, hade blivit förvarnad att det skulle vara en stökig klass. speciellt två killar styr upp tokigheter å är surriga. MEN det gick bra, jag fick tyvärr ryta till några gånger och öndå blev det kanske inte total skärpa. gillar ej att behöva skrika till, men man får pröva olika metoder för att lugna en surrig grupp. övning ger färdihet!

DOCK, i slutet av lektionen när jag gick omkring och hjälpte elever så var det två killar (varav en var en av de två surriga killarna) som "låtsatsbråkade" och just när jag såg dem och skulle gå fram till dem så slår den ena killen (ja HAN) till den andra med knynäven rätt mot tinningen!!!!!!!! shit jag får panik!!!!! rusar dit, frågar vad de håller på med, han som blev slagen försöker få fram att det är lugnt, men jag förklarar att det INTE är lugnt. tar med den slagna killen ut och hämtar kalla våtservetter då han redan börjar svullna och bli röd. stackarn, han börjar gråta och är riktigt shockad. Killen som slog han kommer ut och ursäktar sig och är faktiskt genuint shockad han med, trodde nog inte att det skulle ta så som det gjorde. han var riktigt ledsen för  det han gjorde. det kom lite annat folk i korridorerna så jag släppte in killarna i ett tomt klassrum, då det var riktigt jobbigt för han som blev slagen. jag fick sen springa iväg till klassen och släppa iväg dem så timmen var slut. sedan fick killarna komma in i klassrummet och prata med Kenneth (ansvarig lärare). HUUUUA, det var jobbigt, men man fick verkligen känna på hur det kan vara i en högstadieklass. ett "låtsasbråk" som urartade och gick fel.

En annan rolig sak dock, hihi de är söta dessa obstinata tonåringar. ett gäng tjejer som jag hade sista timmen, frågade mig om jag var fotomodell :) haha nej sa ju jag såklart, men de tyckte absolut att jag skulle vara det! det tyckte jag skulle söka till svenska topmodel för jag skulle komma med då och då kunde de säga att de kände henne, hon har varit lärare på deras skola :) hihihihi, vad säger man? de är goa ibland oxå!!

jaa såhär rullar det på på min praktik. i morgon ska jag ha en till lektion i ekonomi med den stökiga klassen och sedan förbereda för provet jag ska ha med dom på tordag.
japp, ha de pöss pöss alla!


love it love it love it!!

love... denna helg som var! åkte till älskade pappsen å eva på fredag, myste, åt och drack gott. på lördagen shoppade vi å hade det härligt på dagen, för att på kvällen gå ut och käka på en sportbar i hudik och kolla på Timrå matchen. mmmmm godaste maten på läääänge jag ätit. kyckling med potatisklyftor och fetaostcreme :) å så blev det ÖL till det :) å en KUNGLIG match! bästa denna säsong, överlägset! 5-2 till Timrå säger allt! så tuuuuuuuusen tack går ut till pappa å eva för denna underbara helg! nästa gång får ni komma hit så vi får skämma bort er lite!!!

love... Guns n´roses nya platta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i say no more :) inte för att jag skulle ens för mig själv kunna ha erkänt att den varit dålig (om den nu vore det) men nu behöver jag inte ljuga för nån, den ÄR KUNGLIGT BRA!!! AXL is back, and he is HOT!

love... vedkaminen. nu när det är suuugit kallt ute!!

love... till min älskade Stefan :)

love... det faktum att jag är färdig lärare om knappt 4 veckor!

yes, det var det!

så blev man ju utmanad oxå. så här kommer 6e bilden i 6e bildmappen:



På Peppe när vi simtränade i Timrå. det första jag tänker när jag ser bilden; DYYYYYYYYRT!!!!! och OMSTÄNDIGT!!!!!! han hade nyss blivit opererad!!

jaja, jag utmanar väl kusinen Emelie och Annica :)

skidåkning och VFU

japp då har man tagit premiärturen(erna) på skidorna :) ååååh det e så härligt, slitigt, jobbigt, men KUL!! har nyss kommit in efter en 25 minuters runda å det bränner på kinderna och svetten lackar. (ja jag ska duscha snart!)

Innan det så har jag varit på Bergsåkers skola och träffat min handledare som jag ska ha dessa två veckor framåt. han är suuuuuuuuuuper!! shit tänk om man hade haft han massa veckor till! så nu ska jag planera upp undervisningen för klass 7D och fixa ett prov till dem på Torsdag! :) KUUUUL!

igår så var jag hemma och degade, åkte skidor och kollade på hockey och åt popcorn. (ja man FÅR äta popcorn på veckorna, det är inte godis och inte heller så fett som chips!) ;) Timrå spelade härlig hockey, även om tredje periodens början var seg. men de hade denna gång oxå oturen med sig. Luleå fick in 1-2 målet i andra perioden då klockan stod på 19.59!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! psykologiskt tungt mål. och tro det eller ej men så fick de även in 2-2 målet i sista peridens sista minut, typ. klockan stod på 18.55. Timrå hade en utvisning och Luleå tog ut målvakten :( fuuuuuuuck asså då dog jag. MEEEEN skam den som ger sig. i förlängningen fixade Lehtonen tvåpoängaren! så jippie det blev lite jubel ändå. även om jag känner att Timrå blev rånad en poäng.

jaja nu ska jag slänga ihop en resumé på en bok jag inte läst, så nu blire jobb en timme, sen ska jag packa å styra kosan mot Hudik. ska fira lite farsdag i efterskott.

så för att sammanfatta denna vecka; (jag övar på att skriva resumé) vart i Härnösand 2 dar, slöat,  åkt skidor, kollat på hockey och äte popcorn samt träffat min handledare. shiiiiit vilken händelserik vecka. Bloggtoppen nästa för min del ;)

puss alla mina kära! p.s på Söndag ska jag köpa CHINESE DEMOCRACY!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :)



SO WHAT, I´M STILL A ROCKSTAR!!!

I helgen var vi hos brorsan, camilla å wilmer, kollade på hocket och käka pizza :) YES Timrå vann!
MEN sen spelade vi guitarrhero!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! fatta va jävla kul! ja jo visst man är lite efter, guitarrhero är ju inget nytt fenomen, men för mig var det faktiskt det. men guuuuuuuuuuuuuud va jävla kul det var asså!! hade kunnat spela i hundra år!!! dessutom rockade jag fett på det oxå :) daaaaamn vad jag oxå vill ha!!! en gång tidigare hos kusinen Malin testade jag trummor på rockband å det var oxå sjukt kul. spelade bara en låt då, men NU MÅSTE JAG HA ROCKBAND ELLER GUITARRHERO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! det var ju barnsligt kung!

ooh, jaja nu ska jag sluta tjata om det, men äh, "so what, i´m still i rockstar, i´ve got my rockmoves...!!!!!!!!!!!!" :) weeee jag ska sadla om och bli rockstjärna PÅ RIKTIGT!!!

...annars har veckan som passerat vare lugn. kollade på hockey  käka popcorn i Granlo! asbra match men inga poäng :( har även spenderat tid i Skit-Härnösand tisdag och onsdag :( alltid lika segt! men nu skolkar jag och är hemma å myser! ska till och måla på glas nu, en försenad farsdagspresent till pappsen som vi ska hälsa på i helgen som kommer! kanske lägger upp en bild på mästerverket sen!

jaja nu har jag inte så mycket mer att delge er med, joooo ett litet inlägg om vintern hinner jag med. det snöade ju igen härom dan! härligt! och jag har tagit fram sparken! yes jag har en helt egen spark, och nu är det vääärldens sparkföre, halt å gött, shit jag kommer säkert upp i en 70 km i timmen!! Me & my räcerspark! KUL :)

jaja adios :)

en bild på badpojken Wilmer:


just nu..?

jaha då blev man uppmanad av frugan att fylla i detta då, å lydig som man är kommer det nu:


Var är din mobiltelefon? i soffan
Var är din (o-)äkta hälft? jobbar
Ditt hår? risigt
Din mamma? BÄST
Din pappa? BÄST
Syskon? BÄST
Det bästa du vet? kärlek
Din dröm inatt? weird
Din dröm/ditt mål? happiness
Rummet du är i? vardagsrummet
Din hobby? pyssel/shopping
Din skräck? sjukdommar
Var vill du vara om 6 år? här! (dock med jobb)
Var var du igår kväll? hemma
Vad du inte är? kort
En sak du önskar dig? guitarrhero/rockband!!!!!!!!!!!!
Var du växte upp? Naggen
Det sista du gjorde? åt frukost
Dina kläder? långkallsongermysbyxoråfleecetröja
Din TV? plasma 42"
Ditt/dina husdjur? Peppe, Turbo å Tuffing :)
Din dator? stefans
Ditt humör? morgontrött
Saknar någon? alltid!
Din bil? Volvo v50 (stefans ;) )
Något du inte har på dig? BH ;)
Favoritaffär? ALLA! tex. Panduro & Cubus
Din sommar? härlig
Älskar någon? men LÄTT många!
Favoritfärg? Grön/lila
När skrattade du senast? igår
När grät du senast? till "Himlen kan vänta".

Ok det var det! det där med ETT ord...... ok jag var inte så konsekvent! :)

ja se de snöar...

...ja se de snöar, de va väl roligt HURRA! nu blir de vinter nu blir..... jaja ni vet hur den går!!!

Ja jag längtar faktiskt efter snö i år. helt otroligt men sannt. köpte nämligen längdskidor i våras och hann typ bara åka tre gånger då innan snön försvann, men på den lilla tiden vart jag skid-biten!! så jag vill ha duktigt med snö NU så jag kan börja plöja upp ett spår bak på åkern :) shit det här låter inte riktigt som jag men, faktum är att när jag var liten å bodde i Nagga så åkte man ju typ skidor jämt. man tog en runda i eljuspåret efter skolan, varvade Eje nån gång och fuskade och skrev i pärmen att man åkt två varv ;)

Saknar också att åka skridskor! det gjorde man ju oxå typ varannan rast på skolan å varje kväll när man var liten på vintrarna. sitta å värma sig å surra strunt i "kurn" mellan varven. Lyssna på Eje som sjunger Djungelboken! ATTANS vilken underbar barndom man haft :) så härligt när man börjar tänka på allt.

Förutom att jag längtar efter vinter så längtar jag gryyyyyymt mycket efter JUL i år. det har jag inte direkt vrållängtat efter de senaste åren. skilsmässobarn som man är så blire "vartannat år-tänket" å gammal har man ju blivit så njaee,,,,
MEN nu längtar jag som bara den! mycket å mest har nog med att göra att Emil har blivit så stor, så nu kan man köpa riktigt roliga julklappar till han å en tomte bara måste vi ju få tag i i år för hans skull :) Julen firas i Ljunga i år å jag längtar reeeeeedan!!

ytterligare en sak jag längtar efter är Guns n´roses nya platta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hörde först ett releasedatum 23/11 men läste nu igår 22/11, vet ej vad som gäller riktigt men gissa om jag kommer att banka på porten på rocks å slänga mig efter ett ex!!!!!!!!! tänkte först förhandsboka skivan på cdon.com men stefan gjorde det med en winnerbäckskiva å han fick den i brevlådan typ nån dag EFTER att den släppts å det vill jag INTE riskera!! deras singel som släppts heter som skivan gör; Chinese democracy, den var KÖNG så jag hoppas nu på en underbar skiva!

None

jaja nu ska jag börja röja lite här hemma, har städfredag idag!

p.s Timrå vann igår!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 3 poäng stulna från Frölunda! nu kaaaanske vi e på G igen?!!!!! Måste se matchen på lördag!

kärlek till alla mina fans (skämt å sido) ;)

"DET ÄR ÖVER NU..."

"men jag kommer ihåg alla dagar med dej, det är över nu..." 

TACK för denna tid, men det är ÖVER nu! jag kommer inte ta i dig mer, inte pyssla om dej mer, inte tänka på dej mer, nej DET ÖVER NU! tack och adjö! Vår tid tillsammans är passé, och faktum är att jag har inga känslor kvar alls! vår tid tillsammans är heller inget jag direkt vill minnas och ha nära mitt hjärta, bara att inse; vi passade inte så bra ihop helt enkelt! Du var liksom inte min typ. ja det är faktiskt DU som är problemet, inte jag. Du var krävande, besvärlig, svår att få nöjd, torr och trist! Jag saknade verkligen humor från din sida! För att inte tala om romantik! Nej jag kan inte mer än säga att det känns skönt att vi gått skilda vägar. En epok går i graven men jag kommer inte sörja dig, tror heller inte jag kommer minnas dig på sikt. Du var aldrig speciell för mig.

...Hoppas du klarar dig på egen hand utan mig, för jag vill inte att du åter kommer in i mitt liv. Jag vill att du ska hålla dig borta från mig! Jag vill helst aldrig mer bli påmind om det vi en gång hade tillsammans. jag vill nu ha "a clean break".
Äckliga jävla C-uppsats, ADJÖ!

yes ni läste rätt, det är över nu!!!!!! :) uppsatsen är bedömd, fick ett ljummet D men behöver inte ens göra kompletteringar för det betyget så nu jävlar äre KLARRT Å BETARRT! Responderinen skedde igår och opponeringen idag.

I går morse när jag kom upp till Härnösand och vatr nervös som ett as fick jag världens gulligaste mms av mammsen! hon hade tagit en bild på sig själv när hon storflinade och visade tummen upp!! då hör saken till att min mamma flyr kameror värre än pesten. jag skrattade höööögt för mig själv, hon såg sååååå söt ut och räddade hela min dag. då släppte den värsta nervositeten! när jag kom hem så hade jag även fått blommogram, en stooooor otroligt vacker blombukett av min älskade mamma, bert å Emil!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ååååååååååhhhh jag har vääääääärldens bästa familj!!!!!!!!!!! åsså hade min älskling lagat middag så jag fick sätta mig vid dukat bord (och det är lyx för mig)

ja helt enkelt, jag är sååååå lättad, nu blire till att slappa fram till jul å inte göra ett knop mer än jag behöver!!!

PUSS till alla min älskade vänner, speciellt till Karin som delat mina bekymmer dessa månader, och min familj för all stöttning under denna jobbiga period!!

luften har gått ur mig........





TACK ÄLSKADE MAMMA!!

RESUMÈ

OK, nu har jag lovat lägga ut bilder på lille Wilmer i typ 100 år så nu får det banne mig bli av! Förra helgen var vi där å hälsade  på tillsammans med pappa, eva å farmor och då hade jag med mig riktiga kameran! så nu har jag kort på lillefisen :)

P.S gissa av vem han fått kläderna han har på bilden??? :) :) :)








Rolig bild på pappsen by the way ;)



JAG vågade hålla i han till å med :) har jag aldrig vågat tidigare!!! men det var krampaktigt å jobbigt!!!

Efter att vi hälsade på Wilmer å CO så for vi till Ljunga för jag & Stefan skulle vara barnvakt (!!!) för FÖRSTA gången ever! Mamma å Bert skulle få ut å roa sig på halloweenfest å vi skulle passa Emil. Härligt att kunna ställa upp för alla gånger mamma skjutsat å hämtat fem miljarder gånger i ens liv :)

Det gick faktiskt jättebra. han vaknade typ 3 gånger på natten för han hade feber stackarn, men så fort man gick till han å lade sig med han så snosade han intill en och försökte somna om. han är den mest otroliga ungen i världen!!! :)

här kommer en bild på sötaste lillegubben i världen!!!


Hade allså en ganska annorlunda Halloween helg för att vara jag. INGE sprit å inge good MAT(har fastat en vecka)  å umgänge med BARN!! herregud!!

Men det var faktiskt jättemysigt ändå (bortsett från inge mat) och på vägen till Ljunga stannade vi på farfars grav i Fränsta och tände ett ljus. pappa eva och farmor hade redan varit där och tänt ett och gjort fint så det var jätte mysigt där. och på hela kyrkogården brann hundratals ljus, det var verkligen fiiint!

På söndagen lekte vi lite med Emil så mamma fick vila lite ;) sen bar det av hemmåt.

Veckan som varit har jag ju börjat äta igen THAAANK GOOOOD! fan va gott det e med MAT! :) men tack vare fastan är jag piggare å gladare vilket var syftet med det hela!

Nej nu ska jag sluta tramsa här och istället ta å fredagsstäda.

Over and Out!

JAG LEVER!

ok, tänkte bara upplysa er mina söta vänner att jag lever och frodas :) har bara varit lite off bloggskrivandet ett tag.

en kort resumé: träffat wilmer, barnvakt åt emil å har fastat en vecka!

PHUU....det e vad jag gjort sen sist. men nästa inlägg ska jag skriva lite mer om det samt lägga ut bilder!
nu ska  jag göra lite nytta!

i´ll be back!

RSS 2.0