...

...idag äre fredag o man är gräsänka! Jag tar mitt pick å pack å drar hemöver västra. myspys hos mamma ikväll o 30-års partay för kusinen Sara imorgon :) blir prima det.

veckan har varit alla tiders, kyrkis, babysim, trevligt besök, fika samt tårtkalas för peppe... men det där visste ni ju redan!

Föresten, jag glömde ju att berätta, förra veckan var jag hos en ny frissa. vi pratade ju om ditt o datt som man gör hos frisörer, jag surrade på om att jag är så dålig på att gå på bio, så ba BÄÄÄNG rätt in i fejjan får man kommentaren; "jag går ofta, men så är ju jag UNG o singel oxå"   VAAAA?? "ung"?? i förhållande till vad? urgamla o gaggiga JAG??? när fyy fan, vilken snorunge!!!!!!! ;) (ja, så får man säga om man är en gammal kärring)

nä nu tar jag helg!


ny vecka.....

...nya utmaningar?? Tja jag vet inte om vi just har några större utmaningar som väntar, men ny vecka är det iaf definitivt!

Helgen har varit bra, i lördags kom min älskade mamma o Emil och var barnvakt till Majken så vi tillsammans med pappa, Eva, brorsan, Camilla, Ulf o Gunilla kunde åka och förlusta oss på travet!  Det var jättekul som vanligt, man drog in nåra vinster samt förlorade en skvätt päning oxå, men det hör till :) God mat o framförallt god öl!!!

igår, söndag, gick vi med Majken i barnvagnen och spatserade o pratade med lite folk vid skidbacken i Sidsjön. Hämtade Peppe o fikade med Ulla o Sune - en riktig myssöndag!

och nu är det alltså måndag, och jag blickar fram över denna sista vecka i värsta skitmånaden januari (tja februari är ingen större hit heller). Öppna förkolan står på schemat samt babysim. och på torsdag, då äre ingen vanlig dag, nej då äre PEPPES 8års dag!! detta firas med tårta, så välkomna :)

nej nu ska jag stänga ner o invänta att Majken vaknar, vilken minut som helst, sen blire lunch. och sen SKA jag ge mig ut på prommenad, nu kan jag inte skylla på temperaturen längre!

adios!!

en bild på vår älskade, snart, 8-åring:

 en bild på Peppe o Majken oxå :)


de e mycke nu!

ibland kan det vara superskönt att bara slappa hemma, men blir det för länge kan jag lätt bli seg o oföretagsam. men nu är jag inne i ett stim, och har massa saker hela tiden :)

stimmet började redan förra veckan med babysim - som blev en succé!!!!! - Majken älskade det, o jag med :)

Sen på torsdagen for jag till älskade anna F, Mattias o Vincent :) ååååååh som man blir tokig i den lilla fisen :) fast nu är han inte såååå "liten" längre, han är ett kilo tyngre än vad Majken var!! underbart att få träffa dom, HEMMA i lägenheten!!! jag är så glad o lättad att de fått börja med permisar, det är ju liksom utslussningen hem på riktigt!!

i fredags for jag å sandra med tillhörande töser till Nordanede o Granis, Eddie o Lewisia. Massa skvallrande, mys o god lunch, o fika såklart ;)

På lördagen kom älskade frugan o Alvi o sällskapade - det var på tiden!!!! som jag saknat dessa människor!!! SWEET!! :) :) :)

igår, måndag var vi bara hemma o tog hand om lite (massa) tvätt, men idag har vi varit på öppna förskolan i selånger. första gången för oss, men inte sista!! :) det var mysigt, massa barn, sång, dans o fika!

imorgon ska vi på babysim igen och, hoppas jag, så kommer Anna H på besök!!!!!!!!!!!! :) :) sweetelisweet!

Torsdag ska vi i bvc-gruppen på kulturmagasinet och efter det ska jag dejta sandra o granis igen, på Ikea :)

.....phu, det var min förra vecka samt planerna för denna...... det e mycke nu ;)

lilla damen ligger o sover o har gjort det i 2 timmar, hon har tom sovit över gröten med 1,5 timma! det tar på krafterna att vara på öppna förskolan!

...och under denna tid har jag inte gjort nåt produktivt alls, men äh jag bryr mig inte ;)

adios my friends!!

slänger in en bild på Majken som busade med Emil kvällen innan julafton :)




som jag älskar denna människa!!!



inga ord kan beskriva min kärlek till mitt älskade barn......
magen pirrar, ögonen fylls med tårar flera gånger per dag, åh vad jag älskar dej Majken!


bilder?

...jag som skulle lägga in massa nya bilder, har typ 400 men av dessa är det endast ca 20 som är tillgängliga, suck.... men men, här kommer lite bilder på jul o nyår iaf :)




Gladfisen med hockey-moster



första daten med tomten :)




prassla med papper var skoj!!



myspys!



hihi min busiga stjärna :)



Majken var så snygg i sin Rollingstones klänning hon fick i julklapp av Anna H med familj :)



hittade igen hårbandet jag köpte i somras, Majken kände sig som en riktig söting tror jag :)


jaja, nu fanns det typ inge fler bilder.....

annars så har helgerna varit lugna o härliga. julafton i Ljunga o Sidsjön, Majken fick en heeeel del paket :)
Nyår firades hemma hos oss med stefans släkt, jättekul att få vara på hemmaplan!

sen har vi ju dessvärre drabbats av magsjuka, suck, fort gick det över som tur var med lillfisen dras fortfarade med en mage som endast pallar 30ml ersättning var 30e minut :/ men men, hoppas vi kan öka mängden mat imorgon och dryga ut mellan tillfällena!

på onsdag börjar vi på babysim, jippie vad skojs :)

...nä nu ska jag skynda mig o fortsätta med bortplocket av julen medan lillstjärnan sover


RSS 2.0