SEMESTER!!

denna vecka tänker Anna Jessica Jonsson INTE göra mycket! jag ska bara njuta av livet å inte plugga ett skit! :) denna grymma vecka inleddes i fredags kväll då jag å my sweetie åt ostbricka å drack asti cinzano å myste! lördagen bestod av O´learys, Mat, öl, hockey å massa trevligt surr med Stefans kusin Maria å hennes grabb Tobbe. suuuuuper härligt. som grädde på moset fick Timrå med sig TVÅ lovely poäng! å som ytterligare "grädde på grädden" så bowlade vi oxå och gissa vem som vann????????? JAAAAAAAG såklart! ;) jag rent utav skåpade ut dom till och med!!!!
Efter detta så drog vi på Bishop å drack ytterligare nåra öl :) öldrickandet avslutades på Primero å sen drog vi på kebabhouse å tog ett fyllekäk! sen bar det av i taxi mot hemmet!

en hääääärligt kanonersbra lörda!!

söndagen var seg, vi var hundfria så vi låg bara inne å jäste :)

I går, måndag, träffade jag sötaste Fröberg på stan för lunch å lite shopping. du är bäst sötast såååå mysigt att umgås!!

nu idag ska jag sooofta å värma mig inomhus från kylan på -4 grader utomhus :( sen ska jag nog på birsta å träffa frugan en sväng...äntligen :)

OCH så ska jag förbi Wilmer å knäppa kort på lilla plutten :)

jaja nu ska jag sluta skriva "dagbok" och istället återgå till att LÄSA alla andras!!

over and out.....


KLARRT Å BETARRT!

Cirka kl. 13.00 lämnades det in. 13.00 blev mitt liv lite lättare. 13.00 blev jag lite gladare. efter 13.00 känner jag en enorm lättnad. Kl 13.00 är jag ett jättekliv närmre det jag kämpat med i snart 4,5 år!

EXAMENSARBETET ÄR INLÄMNAT!!!!!! :)

nu jäklar börjar helgen, jag ska snart ta å fira med en kaaaallll ÖL å ta å dunka lite höööög musik, jag känner för guns´n roses idag :) så ska jag pyssla lite hemma, städa förbereda för värsta myskvällen ever! yipppie! ostbricka och Asti Cinzano står på schemat! så får de bli hockey, bowling å mat på O´learys i morgon. fest i dagarna 2 alltså :)

nej nu ska jag stänga ner datorn och inte starta den på hela helgen!!!

...dock en liten update om lille brorsbarnet Wilmer först; han e tyvärr tebax med mamma å pappa på BB, det funkade inte riktigt med ammnigen så han tappade lite mycket i vikt. men allt e bra å så, å jag tror att de har kommit igång ordentligt med att äta nu så snart kommer de hem igen! :) då ska jag dit igen å ta med kameran så jag kan lägga ut nå söta bilder på plutten!

Nu tackar jag för mig, för denna vecka och ser framemot en fabulous helg å en framtid fri från examensarbetsjobb :)

kärlek till alla mina vänner, love ya´ll!!

im smelling goood times comming!!

Hell yeah, nu drar det ihop sig, på fredag ska C-uppsatsen vara inlämnad!!! det betyder att det är i princip ÖVER! det jag gruvat mig över ever since jag började utbildningen 4,5 år sedan är snart över. tre dagars slit kvar denna vecka, sen om tre veckor en gruvsamt jobbig opponering och uppsatsseminarium samt två kompletteringsveckor på det, MEN sen äre över!! och själva grovjobbet blev klart IDAG :) nu äre mest småsaker kvar.

känns såååå gött asså, nästa vecka kan jag återgå till mitt "normala" liv!

men jesus christ, efter jul är verkligen ALLT över. min studentkarriär är för evigt slut!! shit,,, the reality just bite me in the ass! skrämmande! men härligt!

På fredag ska det iaf firas att uppsatsskrivandet är mer eller mindre klart!! endera blire bowling å käk på O´learys, ELLER ostbricka å bubbelvin framför brasan hemmavid :) ELLER så blire det ena på fredag å det andra på lördag!!

nu ska jag glo vidare på på vänner :)

och NU till den stora nyheten!!

jag har blivit faster :)

min älskade storebror har blivit PAPPA, farsa, far... you name it!
Rätt sjukt, har inte fattat det än!
i går morse, typ halv 8, fick jag ett mms; "det blev en liten pojke, har nyss kommit på mammas mage, ringer sen". shiiiiiiit jag fattade noll, visste inte att de åkt in på BB ens!! allt gick fort å bra, de for in 3 på natten å 7.20 kom lille Wilmer. hela gårdagen var som ett "rus" "töcken" hade ingen aning om att jag skulle reagera som jag gjorde, jag grät. skrattade, fick massa barndomsminnen - shiiit min "lilla" bror är stor! pluggade dock på med karin i den mån det gick, mellan alla telefonsamtal med brorsan, mamma å pappa :) detta är värsta grejen i vår familj ju, första lillfisen från "barnen"Jonsson! klockan halv fem for jag tillbaka till frissan iaf, å färgade om håret, NU blev det KÖNG! men sen sprang jag ut ur salongen å sprang på stan å handlade babykläder :) sen var det mooot vårdhotellet!!! så fick jag träffan han, lillen, plutten, snosen, Wilmer. oooh så liten å söt. herregud jag blev alldeles chockad över mig själv, jag är ju ingen barnmänniska, verkligen inte, tvärtom - om man nu kan vara tvärtom, men whatever,, helt mystiska känslor kom över mig, fasterskänslor kanske :) så fick jag vara barnvakt på EN GÅNG! nyblivna föräldrarna ville springa å hämta kvällsfika så jag fick ligga å kika på Wilmer helt själv!! LÄÄÄÄSKIGT, men sååå mysigt, det trodde jag aldrig jag skulle tycka, men det var såå mysigt att ligga å stirra, ja jag glodde verkligen :) på plutten. han sov i början men sen vaknade han till å slog de små blå å kikade på mig tillbaka, oj då kom en tår till å med!!! massa kort på mobilen knäpptes oxå, men jag kan tyvärr inte lägga ut dom för jag vet helt enkelt hur man gör (jag-nörd-jag) men jag looovar att jag kommer ta kort med riktigta kameran så fort jag kan å då ska jag lägga upp bilder på han :)

ojoj, häftig dag igår alltså!!

nu måste jag plugga... :(

over and out från en stoooolt "faster" (låter inte så kul med ordet faster, men bäst att vänja sig) PUSS!

Min nya huvudbonad!!



Jepp, så här blev det. dock lite smått knasiga bilder från sidan sett, men jag orkade inte sminka upp mig bara för att lägga ut en par bilder, å jag ville EJ papparazzia mig rakt i fejjan utan makeup så här på morgonkvisten!!
men jag e sååå nöjd med nya frissan iaf, vad säger du katarina, bra kompromiss va? mörkt hår utan utväxt?! ;)

det tar sig...

...med Timrå, yeehoooo efterlängtad "vinst" i måndags, TVÅ poäng efter 5 raka förluster :) härrrrligt!

...med min frisyr, klippte ju å färgade mig igår MEN färgen tog inte som den skulle på mitt weirdo-hår, så jag ska tillbaka i morgon så det blir riktigt mörkt!

...med C-uppsatsen, har suttit hela dan idag och har nu kommit igång med resultatet. har MKT kvar men nu är vi på G!

...med mitt "sminkrum", har nu hittat ett lyyyyyyyxigt sminkbord på IKEA. till helgen blire shopping å skruvning :)

ja det tar sig helt enkelt, nej nu ska jag glo på desperate housewives :)

love to ya´ll

äääntligen!!!

today is the day --- D-DAY!! jag ska till frissan ÄÄÄNTLIGEN, efter en lång sommar samt ett inställt besök pga innevecka     :(  så nu 13.30 ska jag dit, färga, dona å klippa!! dock blire nog lite tråkigt, har nooog bestämt mig för att bara klippa bort det slitna, en sk, toppning. det lär nog ryka en par centimeter ändå bara för det e så slitet, men jag tror jag sejfar nu å få fundera ett tag till om jag vill hitta på nå mer drastiskt.

sen efter det blire å toookslita på mittuniversitetet i stan, jag å karin ska jobba ihop ett resultat efter vi nu avklarat alla intervjuer. jobbigt men spännande å svååårt. gäller att vi får ihop arbetet nu liksom.

vi ska sitta till 19.00 så efter det ska jag till Granlo å kolla på hockey. vill inte ens kommentera de senaste matcherna, det enda jag kan säga är att under 2000-talet så har laget nu tangerat rekordet i antal matcher i rad förlorade....... suck.
men ikväll skaaa de vara dags för en vinst, eller,,,, suck orkar inte ens vara entusiastisk, eller jooo kämpa kämpa, ikväll vinner vi, mot skellefteå!

over and out, kanske jag ska försöka lägga upp ett kort på frillan ikväll :)

help wanted!!

..and needed!
jag ska ta å köpa mig en plattång, och vette fasen vad jag ska köpa för sort, shiit det finns ju miljarder olika sorter och märken!
så nu behöver jag tips!!!
please lämna kommentarer om din bästa plattång/er :)

jeeee thanx ;)

ååååå trååååkigt!!!

Gjorde en intervju igår som spelades in på bandspelare och nu sitter jag och transkriberar denna intervju på datorn. jag lyssnar alltså igenom hela intervjun bit för bit och skriver ner det ORDAGRANT!!! faaan jag tror jag dör av tristess!! höra sin egna jäkla skit-röst en hel dag kan fan göra nmig galen!! dessutom är jag under a lot of preasure, MÅSTE göra klart det ikväll för i morgon ska jag använda samma kassettband och göra en ny intervju......... gaad däämnit!! styggt less nu!

men jag måååste bli klar innan halv sju för då SKA jag åka och se på hockey. ikväll bjuds det på djurgården och nu måste som Timrå gärna vinna efter två förluster :(

bortsett från det tråkiga som sker i mitt "forskar-liv" just nu så hade jag en helt underbar helg! fredagen mös stefan och jag här hemma, år gott och låg framför tvn och glodde på idol. bajsigt värre att de gatt sjunga samma gamla skitlåtar som tidigare i veckan + att fel person åkte ut, hallåååååå den där "Jesper -kalles-kaviar- on- drugs-med-läskiga-knarkarögon" MÅSTE ut här näst, cant stand him!!

Lördagen stökade jag på själv här hemma å gjorde mig i ordning, sen hämtade frugan upp mig å vi for till torpshammar så hon fick göra sig i ordning - SEN :::: fest för sandra å davve i ede skola! såååååååååååååååååååååååååå kul!! de hade gjort så fint och bjöd på gooooood mat å dryck! heltunderbart gjort av dem!! stefan hämtade typ vi efter ett nån gång så då for vi mot stan å lämnade av lite folk. han skulle upp och jobba tidigt :(

på söndag hann han nästan komma hem till att jag vaknade :) så vi hade en underbar höstdag tillsammans, löste soduko och gick på prommenad :) på kvällen vart det paj å film!

... så nu har jag redogjort för helgen, nu åter till mitt sjuuukt otrevliga transkriberande

adjöken fröken..

YEEHAA JJstar goes computor-wizard! :)

jag som är sääääääämst i världen på datorer har lyckats designa till men egen blogg!!!!
shit, amazing värre för en sån som mig!! :)

jag e fett nöjd oxå! visst blev det bra för att vara gjort av mig????

Dagens.....

Dagens humör: trötter och lite butter
Dagens mående: smått sjuklig.
Dagens borde: plugga naturligtvis....
Dagens frisyr: slappt hemmastuk
Dagens klädsel: lila morgonrock
Dagens planer: ligga framför TVn
Dagens vill ha: energi och en färdig C-uppsats 
Dagens längtan: Lördag och fest med gänget igen :)
Dagens fundering: varför kollar jag på våra bästa år egentligen? säääääämst!!
Dagens beroende: inne på 6:e mackan
Dagens tråkigaste: REGN! passar dock mitt mood idag
Dagens tidning: ST
Dagens låt: Pink - Dear Mr. president

nej nu ska jag fortsätta se på våra bästa år (WHY GOD OH WHYYY?)

RSS 2.0