18:55

..... 18:55, en tisdag i mars, året är 2009. här sitter jag, 25 år gammal, i ett hus med två katter och en hund, med en sambo på jobbet. jag är utbildad lärare och jobbar för tillfället i en 2:a. undra hur man trodde att livet skulle se ut nu för cirka 10 år sedan?!! då gick man i 9:an och var 15 år. TIO ÅR SEN!

jag är gryyyymt nöjd med mitt liv, inget hade kunnat vara bättre, (eller jo jag kunde ju ha fast jobb på en högstadieskola) men det är kul att leka med tanken. hur skulle livet sett ut om jag gjort andra val? till exempel bestämt mig för att gå på gymnasiet i en annan stad eller annat land?

om jag flyttat, eller börjat jobba direkt efter gymnasiet istället för att plugga?

om jag inte träffat stefan??

trodde jag när jag var 15 år att jag skulle sitta här i kvarsätt, sambo, boende i villa med volvo, den 18:e mars 2009 och "blogga"? förmodligen inte!!!!!!!! till en början så fanns inte ens fenomenet blogg då :) men jag vill faktiskt inte minnas att jag hade några "storslagna fantastiska" drömmar om att vara nåt annat eller bo på nå många andra ställen heller. har så länge jag minns velat bli lärare (eller utrikeskorrenspondent) och är man från Nagga så nog är man lite dragen till skogen!

jag är nöjd! ja jäkligt nöjd. jag är lycklig! ja är jäkligt lycklig.

....kan ändå inte låta bli att tänka; OM jag blivit utrikeskorrenspondent?.................... eller OM jag blivit USA´s första kvinnliga president (vill minnas att det var en ambition ett tag)  för tänka OM måste man få göra, leka med tanken :)

är så glad för alla mina val, jag är jag and i love it! :)    ....... men tänk om.....

en ny vecka..

så vare måndag då. faktiskt skönt att få komma igång å jobba igen (shit, det där är ett ålderstecken som heter duga!). men det är faktiskt så, och det gjorde inte saken sämre att allt fungerade exemplariskt i klassen oxå :)

helgen har varit lugn och skön. my darling blev tyvärr magsjuk, men vi hade ändå lite fredagsmys med god mat, dryck o tv-tittande (okey det var mest jag som åt  drack). lördagen spenderade vi på birsta med lite shopping. köpte några toppar å en klocka :) sen vart det pizza å hockey i Granlo. dock ska jag inte ens prata om hur matchen ifråga slutade :(

nu äre dags för mig å stefan å göra oss i ordning för att dra till Timrå på hockey!! REVANSCH!!!!!!

so far so good....

TADAAAA!!

....och resultatet blev: slingor, färg och en rejääääl en klippning!







Känns som om jag blev tio år äldre, men va fan kanske dags att även jag börjar act my age!
Efter att jag var klar hos frissan mötte jag upp annelie på stan, vi tog ett snabbt (!) beslut om att käka pizza, jag beställde å så tog vi med oss krubbet å for hem till mig. GOTT me Azteka :)

jaja nu ska jag duscha och sen rätta lite matteböcker, sen börja ladda inför kvällens slutspel!!!!!!!!!! är såååå grymt nervös faktiskt!! så jag avslutar med ytterligare en bild på moi, en bild som får representera dels en "före-bild" samt vad jag gjorde i lördags och vad som ikväll komma skall!

puss!


ny frissa??

ska ju till frissan idag, och är sååååå sugen på att göra en riktig förändring!!! behöver nu hjälp, vad passar jag bäst i? :)

    nå vilken frilla blire????     :)

long time no see...

ok, jag suger på att jobba och lyckas kombinera det med nåt annat än tv och sova!! blir som inge bloggning heller som kanske är märkbart?!

jaja mycket har hänt sen sist. på gott och otroligt väldigt mycket ont. gott är ju att jag faktiskt har jobb ända fram till sommaren! yeeeey! gott äre oxå att Timrå spelar slutspel!! yeeey!! trevligt äre oxå att jag inte hade några hål i tänderna, var till tandläkaren idag!! YEEY!

...vad gäller det onda så har min farmor gått bort. herregud vad konstigt det var att skriva det. konstigt att se det på pränt. allt är konstigt vad gäller det som hänt. min friska hurtiga farmor - poff borta. så svårt så svårt att fatta. obegripligt. lite bättre blev det efter vi var på begravning den 21. en sån obeskrivligt hemsk dag, med så många tårar och förvirrade tankar. men nu har det iaf så sakteliga börjat, dock bara börjat, sjunka in. var på dop förrra helgen och då märkte man verkligen att hon saknades. ....ja så så är det och man får försöka låta det sjunka in lite i taget....

nu har jag iaf SPORTLOV --- BETALT :) yeeeey i love being a teacher ;) nu ska jag slänga mig framför tvn. i morgon ska jag till frissan. el mucho nico!

RSS 2.0