snart äre mars!

..tiden går, jag jobbar en vecka till den äre SPORTLOV :)

tänkte jag skulle till och göra ett dunder-blogginlägg med masssssa bilder, men nu ska jag göra varma mackor istället!

jag återkommer......

puss puss

stress stress

är så himla stressad på jobbet nu :( herregud jag har jobbat endast 3,5 vecka och börjar redan bli utmattad, hur ska detta sluta? är inne i en period nu där det är prov på prov på prov nu i alla 4 klasserna och detta ska förberedas och sen rättas :( gasch vad jag är trött och slut. men men om en par veckor är det nog lite mer normalt igen och jag har förhoppningsvis jobbat ikapp mig! och till på köpet har jag ett sportlov att vila upp mig på. livsviktigt känns det som just nu!!!!! :)

igår var jag iaf och datade älskade fröberg, sallad på tant ankis :) sååååå himla härligt att få surra loss med en underbar vän, jag kände mig som en normal människa för en stund!! annars har det ju inte funnits nån tid alls till att umgås med nära och kära på sistone :( men så fort jag kommer på banan med jobbet och får lite rutiner som fungerar så ska jag väl lyckas få ett lite mer normalt liv igen!

måste ju nämna de två os gulden som vi kammat in hittills: KALLA och FERRY I löööv you. satan vad jag älskar sport, man får utagera alla sorters känslor, jag brukar kalla det min terapi :) och igår var det först besvikelse för tjejernas skidskytte sen blev det extrem spänning och glädje för ferry :) ojoj, vilken puls man hade. så var även fallet med Kallas körning. under den timmen jag följde henne var filuren oxå vaken och bökade och stökade som en liten galning :) en heeel timme alltså! det var så mysigt, vi hade riktigt "kontakt". jag petade på den och då sparkade den tillbaka. hihi det var så mysigt. det är verkligen härligt just nu när man känner den hela dagarna!

jaja, nu ska jag ta och äta glassbåt (lyxigt va fröberg?) ;) och se på störtlopp!!


...tiden går

oj vad dagarna går fort! nu har jag jobbat i tre veckor och jag har fortfarande inte fattat att det snart är mars!! jobbar tre veckor till sen har jag sportlov :) sweet!!

magen växer så det knakar och filuren där inne bökar runt så jag ibland tror den håller på att bryta sig ut :)

detta blev en kort update, för nu blir det söndagsmys med älsklingen!! och en par glassar till det :)

puss på er alla!


RSS 2.0