mycket jobb, lite tid till annat!

herregud hur klara folk att jobba heltid? Man kliver upp vid 6 på morgonen och kommer hem nästan 6 igen på kvällen!! idag har jag dessutom tagit med mej massssssa rättning att göra under helgen, not so nice, men jag ska lyckas skriva skriftliga omdömen för mina 6:0r som jag haft EN lektion!! de har gjort några prov som är orättade så typ allt jag har att gå på är det. men då måste jag rätta det först :(

hua...... man hinner inte mer än att vakna, jobba, äta sova...... men sånt e livet!
jaja, nu ska jag gå å fixa käk!

en hälsning till alla kära vänner!! jag lever och älskar er fortfarade!! :)

yey no more arbetslös!!!

..iaf inte på tre veckor :) men det lät som om det kunde bli längre än så oxå!! det är ett sjuk-vick, heltid engelska 6-9 + handledaruppgifter för en åk 8 :) späääännande!!  Var och träffade rektorerna imorse och fick schema, pratade även med lite "kollegor" som verkar jättetrevliga!! känns toppen detta!! så på måndag morgon drar det igång!

Efter det var jag och lunchade med frugan igen :) himla härligt som vanligt! men annars går jag mest bara och längtar till fredag förmiddag då det är ULTRALJUD :) :) shit det ska bli så ooooooottrrrrooooollliggtt kul. OM allt ser bra ut. naturligtvis måste man vara inställd på att det kan vara grava och allvarliga fel oxå. men det får man ta då.... nu är jag iaf positiv och längtar!!!!!!!!!!!!! och filuren - även kallad min inneboende- verkar föra massa liv av sig iaf så det känns bra !

På lördag ska jag föresten på hockey- LIVE- äntligen :) bra sittplatser och sen blire käka på källarkrogen efter!! sweet helg att se framemot!

jo, jag bara måste ju berätta om min underbara älskade sambo!! Det finns ingen som jag beundrar så mycket som han. han är den starkaste, modigaste och hårt jobbande människa jag känner. jag önskar jag var som han!!! han hade fått böter på 3000 spänn pga att han överträtt färdskrivarregler med några pluttiga minuter. Han är verkligen jättenoga med att sköta körtiderna nu för tiden. men ibland kan det strula med färdskrivaren osv. iaf, Stefan tyckte det var vansinne att få böter då han i det stora hela är prickfri. han pratade med polisen i telefon nästan en timme och argumenterade, förklarade och diskuterade och minsann, polisen drog ett sträck över det hela :) Ingen är som min stefan, han kan föra sin talan han! och  är kunnig och kan sin sak gör han oxå. jag bli så full av beundran, och skratt :)


hero of war



min absoluta favvo låt just nu. denna dunkas på högsta volym och sjungs med för full hals!!!!!!!!!!!! aaaaaahh den är så bra!!! texten är helt underbar!

Lyrics to Hero Of War :
He said, “Son,
Have you see the world?
Well, what would you say
If I said that you could?
Just carry this gun and you’ll even get paid.”
I said, “That sounds pretty good.”

Black leather boots
Spit-shined so bright
They cut off my hair but it looked alright
We marched and we sang
We all became friends
As we learned how to fight

A hero of war
Yeah that’s what I’ll be
And when I come home
They’ll be damn proud of me
I’ll carry this flag
To the grave if I must
Because it’s flag that I love
And a flag that I trust

I kicked in the door
I yelled my commands
The children, they cried
But I got my man
We took him away
A bag over his face
From his family and his friends

They took off his clothes
They pissed in his hands
I told them to stop
But then I joined in
We beat him with guns
And batons not just once
But again and again

A hero of war
Yeah that’s what I’ll be
And when I come home
They’ll be damn proud of me
I’ll carry this flag
To the grave if I must
Because it’s flag that I love
And a flag that I trust

She walked through bullets and haze
I asked her to stop
I begged her to stay
But she pressed on
So I lifted my gun
And I fired away

The shells jumped through the smoke
And into the sand
That the blood now had soaked
She collapsed with a flag in her hand
A flag white as snow

A hero of war
Is that what the see
Just medals and scars
So damn proud of me
And I brought home that flag
Now it gathers dust
But it’s a flag that I love
It’s the only flag I trust

He said, “Son, have you seen the world? Well what would you say, if I said that you could?”


det rullar på...

ja veckorna går fort! Helgen som var blev en riktig toppen-helg. lugnt och skönt - ÄNTLIGEN! Fredagen jobbade stefan rätt sent, men vi fick några mysiga timmar framför tvn iaf. På lördagen slappade vi i sängen hela morgonen och släpade sen iväg oss till sidsjön för att gå ett varv med peppe, ulf och gunilla. Underbart vilket väder!! ok, inte sol, men hey man älskade ju temperaturen!! ca -5 :) det blev fika halvvägs, O´boy och wienerbröd!!!!!

Sen blev det skidskytte och hockey i Granlo. hurra för helena jonsson, FASEN vad jag älskar denna människa :)
och HURRAAAA för Timrå!! som inte bara vann mot hv71 utan vann pga riktigt bra spel - det var inte igår!!!!!

Söndagen lämnade vi av peppe i granlo och så följde jag med stefan och åkte lastbil. det var flera år sen jag gjorde det tror jag, riktigt kul och mysigt, bara vi två :) Dock blev det himla sent, TUUUUUSEN tack till "svärisarna" som alltid ställer upp med peppe!!!!!!

det var helgen det. Igår var det Måndag och den dagen, hela dagen faktiskt, spenderades med frugan på birsta :) vi lunchade och surrade på från 12 till halv 6 :) underbart!! Dessutom, dra på trissor (oj jag lät som 67 år gammal), så ringde rektorn på Mimerskolan och ville att jag kommer dit på onsdag och diskuterar ett vick på 3 veckor minst :) spännande!!!

sen när jag satt i soffan i min ensamhet igår kväll, kände jag hur filuren i magen började böka runt. då tänkte jag att nu ska jag kolla på magen och se om det syns nåt?! och DET GJORDE DET :) :) :) låg och stirrade på magen hela kvällen. bump, bonk...oooooohh så härligt att den börjar "visa" sig :) shit shit :)

nu ska jag snart gå och väcka stefan och hoppas att min "inneboende" vill visa även honom att den minsan är stor och stark :)

mina sista ord går till årets Jerringpristagare: oj vad jag älskar Helena Jonsson, jag kan liksom inte komma över hur mycket jag beundrar henne :) jag grät igår när hon vann priset. hon är underbar helt enkelt, vilken idrottskvinna!!!


fredag!!

fast att man är (ytterst motvilligt) arbetsbefriad och går hemma hela dagarna så är fredagar SPECIELLA :) Man känner det i hela kroppen när man vaknar. idag ska jag städa och pyssla lite här hemma och få fredagsfeeling. nåt extra gott ska tillagas till middag, en kall alkoholfri öl till det så är kvällen kirrad!!

denna vecka har gått otroligt fort!! onsdagen lunchades det med fröberg och sandra :) härligt härligt! mer mer!! Torsdagen lunchades och surrades det nåt helt galet mycket med frugan, vad säger man? SWEET :) till veckan blir det repris, banne mig! Sen kl. 15 for Stefan och jag till Östersund för han skulle på magnetröntgen. for alltså kl 15, själva röntgen tog ca 20 minuter, hemma igen kl 21. kändes sjukt onödigt att åka så långt, men vad gör man?!! Lyssnade på hockeyn på radio, hann dock med att se 1-0 målet i granlo :) tajming!! TIMRÅ VANNNNNN!!! finally!!! viktigt!!!

tja, det var den veckan det! Och kommande helg blir himla lugn. SKÖNT!!! äntligen måste jag säga. inte haft en lugn helg sen i november nån gång. Ska nog kanske åka lastbil med stefan en sväng på lördag. det var minsann år och dag sen tror ja.

jaja.. bla bla...

JO måste ju avsluta med mitt absoluta favvo band just nu: THE BASEBALLS!! shit vad bra de är!! poplåtar goes Rockabilly style!! det blir perfekt att dunka till städningen. för er som aldrig hört dem: logga in på spotify GENAST och lyssna!!!!!!!!!!!!

The Baseballs Strike Album Cover


...härlig vinterdag!

solen skiner (rakt in genom mina skitiga fönsterrutor) det är ca -5 grader ute och snön ligger vit på träden. oj så idylliskt :) nästan så man blir poetisk. (förtränger dock de skitiga fönsterrutorna)

Sitter i soffan med alla mina djur samlade, Tuffing ligger på rygg bredvid mig, Turbo en bit längre bort i soffan och jag har peppe vid mina fötter. Vad gjorde jag utan mina djur? det är en fråga som jag ställer mig nästan dagligen. jag älskar mina knasiga, knäppa, roliga och underbara djur, utan dom vore livet trååååååkigt!! Varje dag är en cirkus i detta hem!!

idag tycker jag mig känt lite "bökande" i magen oxå :) 2 ggr tidigare tycker jag mig känt "nåt", men nu var det mycket mer tydligt!! visst inbillar man sig kanske lite oxå, men jag tycker mig bestämt känt lite idag!!! :) jippie, nu börjar det hända grejer!! magen växer iaf i megatakt känns det som nu och igår köpte jag mina första mamma-byxor. kändes as-skumt att gå runt på mammaavdelningen!!! men nu är det klart å betart!

köpte massa annat igår oxå. hihihi, ni som känner mig vet ju om min fabless för REA, och igår kom reafanatikern i mig ut till fullo :) HALVA REAPRISET på kappahl :) :) :)

jag köpte följande:


en grå kofta för 99kr, en svart bolero/kofta för 75kr, en slags "pösig" kofta för 99 kr, två baströjor för 40kr styck, två linnen för 25 kr styck, en tröja för 25 kr, två armband för 17 kr styck, fingervantar för 10 kr och ett par trosor med stjärnor på för 25 kr :)

jag köpte alltså 6 tröjor och två linnen plus lite krafs för knappt 500kr!!!!!!!!!!!!!!!!!!! moahahahahah vad nöjd jag är!! :)

fanns ju massa rea på bebiskläder oxå, men jag tänker inte köpa en pryl innan ultraljudet. jag är en ytterst nojjig, skrockig och pesimistisk person, så allt det får vänta tills senare. liksom ingen stress heller, verkligen inte, men jag längtar till att ha nåt plagg hemma som man kan plocka fram och titta på ibland :)

jaja nu ska jag ut i solskenet med peppe och gå en långprommis!

adios amigos!


nya tider...

...ja nog är det nya tider på gång. har ju inte bloggat om det ännu, men kanske dags att ta bladet från munnen även i cybervärlden :) herregud, det är fortfarande svårt att prata om, fattar fortfarande nada :) så hur skriver man det då? ojoj,,,,, hmmm,,,, tja..... jomen såhär äre ju.... jag å stefan ska ju ha barn!!! iiiiiihihhhhh vad skumt det var att se det i skrift!! :) phu, men i Juni kommer det komma en liten filur iaf :)

Och inte nog med att VI ska ha barn, flera nära vänner ska ju oxå ha det. herregud vilket chockerande halvår detta varit :) Våra bebisplaner startade i somras, då visste jag inte om en enda kompis som gick i bebistankar. lite tråkigt tyckte jag nog det skulle bli att ingen av ens vänner också hade samma planer..... men oj så lite man visste!!! barn ala morsor -83 kommer födas som på ett rullande band år 2010 :) helt jäkla otroligt är det. Att få barn själv är ju helt fantastiskt underbart, men att få chansen att gå igenom detta med nära vänner är ju oslagbart :) SHIT vad jag längtar nu!!!

nästa event i denna bebiskarusell är ultraljudet, den 22:a januari är jag i v.19 och ska ÄNTLIGEN tillsammans med stefan få hejja på den lilla/e. :) :) :)

nej nu ska jag titta på skidskytte... so long!



RSS 2.0