skit-härnösand!

...nu sitter man å försöker fördriva tiden i härnösand. för här har man 1 timme och en kvarts lunch!! NÖDVÄNDIGT!!!! NOT!!!
C-uppsatsen går typ bakåt just nu, intervjuer ställs in och missas :( allt medan tiden rinner iväg....
suck!
nu ska jag sitta på föreläsning till 15.00 sen ska jag åka hem och bara förtränga allt som har med skolan att göra, så gott det går, det sugiga är att imorgon 8.15 är man back in this skrutting town

whatever, ikväll spelar Timrå mot Luleå, hoppas på å kicka feta norrländska håriga rumpor då, det skulle make my day!

...deppigt värre idag, bortsett från hockeyn, men hoppas på bättre tider. i mångt å mycket blir det ju till vad man gör det. men idag orkar jag inte vända NÅT till det positiva, BAKSLAG!
men låt så va, "i morgon e en annan daa"

over and out.....

jaha då vare måndag igen!

... och helgen har varit TOPPEN!

På fredagen var det prommenadvärde och mys i solen, på kvällen åts det god mat och en påhälsning hos svärmor/far.
Lördagen var det också prommenadväder och mys i solen :) sen gjorde jag mig i ordning, stassade om till party-outfit och drog först till svärmor/far och åt middag och kollade på hockey! vilken jäääääääääääävulsk match :) shit pomefrit! först tog Timrå ledningen (som vanligt) med 2-0 men nej, sen kom Linköping igång och tog ledningen, de jävlarna !! MEN MEN MEN, sen kom Timrådynamiten åter och drog om och vann med 5-4!! slutade dock spela hockey de sista 6 minuterna så det var NERVWRACKING in i det sista. men shit, 3 feta poäng med en massa viktiga namn på skadelistan!! yeeeehaaaa, en perfekt start på lördagskvällen :) hann grunda med en öl å ett glas vin, sen bar det av till katrine på Annelies födelsedagsfest (!)

...behöver jag säga annat än att jag hade AAAAAS KUL på festen? :) as usual med mina fantasktiska party-friends! alla var där å det var grymt skoj!! festade på å surrade som bara den och sen drog vi ner på Oscar! INTE mitt favvo ställe, men det funkade iaf. det var inget AVVAN-DRAG, men det dög! :) hade himla kul!

Söndagen måde jag faktiskt riktigt bra :) såg film, var ute och prommenerade och myste rent allmänt i soffan med stefan!

en saftig amerikansk tacopizza fick avsluta denna underbara helg!! :)

nu äre åter "vardag", men jag hade en glassig start. fikade med jenny å carina på waynes och sen shoppade jag med mamma, Emil å bert på birsta!

,,,nej, nu ska jag ladda inför idol och en innevecka i härnösand :(

over and out.

puss å tack my friends för en kanon helg :)


jaha då blev man "utmanad"

Jag är ju en fett-newbee då det gäller bloggning, men jag fick en utmaning av frugan och jag trooor att det betyder att jag rätt å slätt ska göra samma sak som hon gjorde!?! så nu gör jag det alltså...

Gör såhär:

1. Ta fram din mobil
2. Bläddra igenom din inkorg
3. Stanna när du räknat till 10 och skriv första meningen av SMS:et
4. Gör likadant på varje fråga

-Vad skulle du säga om du fick reda på att din pojkvän varit otrogen?
i love you darling!

-Vad säger du alltid till din bästa kompis?
kom ihåg att ta med pengar ikv är ni snäll :) kram

-Vad  är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
Näe?

-Vilket SMS blev du mest berörd av?
jag överlevde. nu är det över :-D sitter o väntar på o åka hemåt nu. härligt :-) skönt att det gick bra för dej! kram

-Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
ja men vi var på väg att fiska :) vi kan komma förbi efteråt om du vill :)

-Vad skulle du skrika om du vann en miljon?
jag har sagt att jag kommer :) så det blir med största sannorlikhet så :-) :-)

-Vad vill du höra mest av allt?
jag kommer inte hinna bli klart till 6...

-Din romantiska replik?
ja, det löser vi såklart, hörs imorgon på dagen då :-) kramar

-Vilken raggningsreplik funkar på dig?
vilken tråkmåns va :-)

- Vad är det mest fruktansvärda du nånsin har hört?
gör det nu... lasse har svarat, vidarebefodrat :-)

okej, nu var det gjort, vet inte huruvida jag ska "utmana" någon annan? men eeeh, kan väl utmana Momma och Fröberg!! :) NI måste komma igång med bloggningen!!!!!!!!!!!!

back to plugg....

shit vad tiden går fort!!

...det är redan onsdag kväll!! jag hinner fan inte med mig längre, hade ju massa att göra innan...ja innan.. NU!!! :( man är fan inte bra på planera,, eller jo planeringen går rätt bra, men det e snarare djälvdiciplinen det är fett fel på!!! Jaja inte mycket att göra åt nu, för nu MÅSTE jag se på tv!

i dag har jag varit på stan å lunchat å shoppat med fröberg,, såååååååå härligt! alltid underbart att träffa henne, å lika så var det denna gång. mycket skratt, god mat å shopping. har nu bestämt mig för outfit till på lördag :) ledtråd; PUNK´D!

alltså har dagen har varit toppen, sååå långt ifrån plugg man kan komma! men i morgon är det back to reality! då ska jag intervjua första personen för c-uppsasten. lite pirrigt men jag hoppas det går bra! sen är det bara hem å transkribera...BORING!

Jag måste ju även kommentera hockey i måndags; YES! :) återigen vicken öppning!! 1-0 efter 53 sekunder!!!! Hynning once again! timrå orkade inte riktigt hålla igen hela matchen nu heller, men det ser ändå bra ut! ja jag känner mig såå positiv inför denna säsong, längtar nu till morgondagens match mot skit-Brynäs :)

nej nu ska jag glo på miami ink, so long suckers ;) !

kärlek till alla mina älskade vänner, ni vet vilka ni är! *pussar*

jag kör väl den här jag med då :)

DAGENS

Bästa: satt i solen på verandan å myste. VARMT!!!!!!
Sämsta: plugg som ej blivit gjort

Kläder: myspys baggy jeans och munkiströja
Mat: blodpudding (!!)

Låt: PINK - SO WHAT!!

Tv program: top model 10

SENASTE PERSON SOM

Sov i din säng: Stefan
Såg dig gråta: ??

Hörde dig skratta: Stefan

Du gick på stan med: minns inte ens. räknas Fröberg i MORGON? :)
Du gick på bio med: Stefan

Skickade dig ett e-mail: Karin

Skickade dig ett sms: Fröberg

Ringde dig: Nina


HAR DU UNDER SENASTE DYGNET

Gråtit: Näe!

Skrattat: jaa!

Kramat någon: Ja!

Kysst någon: nej faktiskt inte!! :/

Ätit: Jaa!

Saknat någon: Mamma å Emil

Sagt "Jag älskar dig": Ja

Sjungit: japp, allt mellan himmel å jord, typ; björn rosenström och Pink
Varit utomhus: Ja, på prommenad med stefan å peppe

Köpt något: näe!


Salt eller surt: salt!

Sommar eller vinter: Sommar!

Kaffe eller te: TE!

Ensamhet eller tvåsamhet: Tvåsamhet!

Krogen eller soffan: krogen soffan om vartannat :)


HAR DU NÅGONSIN

Blivit arresterad: Nej

Tatuerat dig: Yes tre gånger, funderar på en till :)
Piercat dig: i läpp å ögonbryn

Varit gift: nejje! (eller jo med Frugan)

Varit förlovad: nej

Krossat ett hjärta: Tja jo tyvärr

Fått ditt hjärta krossat: Njae, inte direkt faktiskt!

Sett någon dö: Nej!
Dansat i regnet: Jorå!


Friday Friday... bästa dagen i veckan!!

ÄNTLIGEN fredag!! :)
Fredagar gör mig glad i själen!! man vet att nu är helgen på G!
uppsatsen tar sig, intervjuer är bokade inför nästa vecka. badrummet är nästan helt klart, jag har varit ute på powerwalk med peppe :) ja livet är rätt bra helt enkelt!

Inte vart det sämre efter gårdagens hockey match heller :) Timrå + HV71 = slakt! :) ja de första två perioderna iaf! shit jag sa ju det: "timrå kommer knocka! HV kommer tro att vinsten mot frölunda fortfarande gills, no way IN YOUR FACE HV!" så rätt det blev.
Mina spådomar inför säsongen besannades redan! Gallergrabbarna och småttingarna kommer kliva fram å växa + att de nya finnarna kommer förstärka! OCH SÅ BLEV DET! :)
Viva La TIMRÅ IK! visst 54 matchet kvar, men det finns där, spelet, känslan!!

Nu drar jag till Hudik till pappsen å Eva för mys,god mat å dryck, umgänge å återigen mys :) härligt att få bli ompysslad en helg!!

TACK till Momma - elle Anna hedell som hon kanske är mest känd som av de flesta utan mig :) gårdagen förgyllde DU!! fika, MASSA surr, hoppas på mera snart!!!! puss!!!

nej nu blire duschen å sen Hudik!

skål! helgen är ON ;)

ikväll ska jag på dagis!!

..och inte vilket dagis som helst... HUNDdagis :) min älskade vän Nina och supersöta Amelie har ju startat ett hunddagis (amnishundhus.se) och har öppet hus ikväll. så då tänkte jag ta med Peppe så han får träffa lite trevliga hundar!!

sen är det ytterligare en sak jag måste lyfta fram idag: PÅ TORSDAG SPELAR TIMRÅ FÖRSTA ELITSERIEMATCHEN FÖR SÄSONGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! yipppiiie kayeeey nu är det igång! :) Tror på ett uppsving för "småttingarna" i laget!! kommer bli 55 mycket spännande matcher! plus slutspel givetvis!

nej nu ska jag plugga på, ska skriva om icke-sannorlikhetsurval samt subjektivt urval, nice va?!

...det kom över mig idag; jag tar examen till jul!!!!!! ska jag vara "vuxen" sen är det tänkt! shit jag bli lite lätt nervös........... :(

En doft av sommaren.. sol, stockhol, öl...


Monday Monday..

efter solsken kommer regn... eller hur heter det egentligen?? efter helg kommer måndag iaf.....  känns idag surt. kallt, riktigt kallt, grått, fuktigt.... bläk!
men jag har iaf gjort upp en eld i braskaminen och ligger framför tvn och längtar efter våra bästa år :) man får se till de små ljusglimtarna i den gråa vardagen!!

helgen har varit lugn och skön. fredagen var jag hemma å kollade på film med stefan och vräkte i mig godis och mådde allmänt gott! Trist att inte kunna gå på födelsedagsparty, men klarar inte av en krogrunda ekonomiskt sett, måste spara till det "stora" kalaset som äger rum denna månad!!! :)

Lördagen bestod av att ta hand om tomten (inte jultomten asså), röja buskar, göra höst, klippa gräset för vad jag hoppas var siiiista jäkla gången!! det blev sedan pizza, azteka med vitlökssås till middag och en påhälsning hos stefans mamma å pappa med tillhörande goda tilltugg, whiskey och öl :)

Söndagen blev jääättehärlig med sovmorgon och lata stunder i sängen (peppe vart kvar i Granlo) med dagens tidning och en varm brasa i rummet bredvid. vi for sedan till Birsta och shoppade lite. jag jag är ju eg. pank men jag hade sparat undan pengar så jag skulle kunna köpa nya skor. tre par blev det!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) p.s det var på skopunkten så jag betalade ju bara för två!!

kvällen blev film och godis..... och ja nu sitter jag här och funderar på hur f-n helgen gick så fort.....
Det är nu dags att ta itu med den där jäkla C-uppsatsen och ingen vits att jag sitter här och gruvar mig mer. den ska vara klar vecka 43 så för fasiken jessica ta dej i kragen, sluta "blogga" och act your age - just do it!

p.s måste ta å planera in bastufesten här hemma, dags att ta reda på allas scheman, ledig helg någon?, skicka in ett förslag på datum :) pöss pöss


torsdag och nu har jag på RIKTIGT gett upp sommaren..

in i det sista tänkte jag att  -joo det är klart att sommaren kommer tillbaka! det brukar alltid bli rejält varmt i augusti och tomi början av september !!!!!! men näe nu ger jag officiellt upp! jag ska iväg i helgen och shoppa som en galning, höööstkläder och skor here i come!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jag ska grotta ner mej i höstens modeplagg och mörka härliga färger, sommaren du sög fett nu skiter jag i dej å hälsar hösten hello and welcome!!

Längtar efter att få samla alla vänner och ha en riktig fest snart!!! ALLA, menar jag verkligen denna gång! känns som en evighet som vi alla var tillsammans. Sandra, i LOVE att du kommit åter!!! Annelie jag saknas dej. Momma, vi måste dricka öl å se på hockey, Annica hockey å öl gäller även dej, Carro hello i miss ya, Föberg min lilla muffins vi måste kramas å skratta snart!! Miss ya gang, vi MÅSTE träffas snart. ni är mina stjärnor allihopa!!

Nej nu ska jag ta och sy upp nya gardiner till köket och vardagsrummet, HÖSTfärger även här! så kan jag tända ljus och mysa ikväll framför idol :)

...shine, shine like the star you are!!!!!!!!

shit pommefrit!

OK, det blev inget superbloggande förra veckan, men va fan jag e ju rätt duktig ändå som skriver idag iaf :) helgen blev rätt lugn; fredag hade jag å stefan fredagsmys med pizza (azteka med vitlökssås som vanligt) och film. sen på lördag bar det av till ljungaverk och hälsade på lillebröderna och mamma å bert. Patrik har flyttat till egen lägenhet så vi var dit och lämnade av en inflyttningspresent! inte direkt en trevlig lägenhet, tvärtom! men han å tjejen ska nog bara bo där en månad så flyttar de till en "riktig" lägenhet sen :)

sen mystes det en massa med mamma å emli. tyvärr var emil sjuk så han var riktigt hängig hela dagen, men skönt att vara hemma å umgås iaf.

vi åkte hem vid 5 tiden, stannade en timme hos kusinen malin å hennes kille osså var kusinen fredrik och hans tjej Christine där. de hade köpt värsta super spelet; the rockband! som var sååååååååååååååååå kul!! jag spelade trummor och var kungligt bra på det :) det kostar typ 2000 spänn, men attans vad kul det var, VILL HA!!!!!!!!!!!!!!

När vi hämtade peppe i Granlo blev jag bjuden på öl så det sa man ju inte nej till. satt där och surrade och tog en par öl och for sen hem vid 11tiden.

Söndagen pysslade jag ute och stefan med badrummet. ulf och gunilla var här och hjälpte till! på kvällen kollade vi på film och hade mysigt!

nej nu ska jag ut med peppe och sen åter till pluggandet, som fortfarande går sååååådääääääär :(

over and out.....

hur var det här med blogg nu igen....

ja det här med blogg kan man ju undra varför jag skulle gå å fixa?!!! herregud jag är ju helt talanglös på å skriva här. inte mycket som hänt här sedan jag "startade". kanske jag ska ta å göra ett riktigt försök? ska banne mig blogga som fan nu! just watch and see! :)

Ja det som hänt sen sist är att jag har börjat plugget igen, sista terminen!!!!!!!!!!! skriver just nu på mitt och Karins examensarbete. lite seg början, men i morgon ska vi träffa handledaren och förhoppningsvis få lite ny fart!! det ska banne mig vara klart v. 43!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jaja, det var plugget det. annars är allt bra, ska på hockey ikväll! :) Timrå - Modo i eon arena. lär inte bli nån värsting match men ska bli spännande att se om de får till nåt spela som ser lovande ut!

i morgon ska jag oxå försöka få tag i två inflyttningspresenter. kusinen Emelie har flyttat till Sörberge (ett stenkast från eon arena - hockeygalning!) och lillebror har flyttat till en lägenhet i ljunga :) så nu måstejag hitta nå passande gifts.

vi har föresten också byggt ett nytt badrum :) blev himla fint, nu är det bara sista finfixet kvar att göra, sen blir det bastuparty  av!! :)

annars vare väl inte så mycket mer just idag, seg och slö som vanligt, men skyller det för tillfället på regnet :) nu ska jag fortsätta min tvtittatturné...

vi får väl se om jag är så flitig så jag lyckas skriva även i morgon!

over and out!

RSS 2.0