17/8

Gårdagen var ett speciellt datum. Jag och Stefan har varit tillsammans i ÅTTA år :)

...detta ska firas med att gå ut o käka på resturang på fredag, så då får Majken vara hos farmor o farfar en par timmar :)

Stefan, min stjärna, min underbara själsfrände, jag älskar han mest av allt på jorden!  (..åsså Majsan då) :)


en lugn dag

verkligen! Sov till halv tio men Majken vaknade först 10. så hon åt och sen åt jag och sen har vi typ inte gjort så mycket mer :) :) lata dagar som hemma-mamma! Majken är så mycket mer vaken nu, sover typ inget alls på dagarna, och är mycket mer nyfiken och glad :) så underbart att bara ligga på ett täcke med henne och busa!

nu kommer pappan snart hem så då blire att fixa käk.

dagens majsan bilder är från tiden i Östersund:





hua, helt otroligt att hon varit så liten!! tiden går verkligen fort!!

tjejen är grejen!

GRATTTTTTTTIS till Katarina som fått en finfin sötnos till flicka!!! :) hihi,, av oss 5 västrabrudar a´årgång 83 som fått barn i år har alla fått tjejer!!! det är helt galet :) :) :)

ooh, man bli så nostalgisk när man hör om nån som får bebis :) man tänker tillbaka en massa och blir alldeles gråtfärdig, dels över sin egen lycka men oxå över att man vet att en annan människa får uppleva det helt obeskrivbart fantastiska!!

tycker tiden går så fort, Majken blir ju så stor!!






tyckte nyss hon var en plutt på 1964 gram, nu väger hon drygt 5 KILO !!!!!

oh vad jag älskar denna unge :)







dag 2...

...ensam hemma med Majken när Stefan nu börjat jobba. Det är inte lika kul som under semestern, my sweetheart saknas :(

MEN som tur är har man fina vänner, de bästa helt enkelt! Först kom Carro, lagomt till när Majken fick ett frispel och var grin-Olle. Då fick Carro kånka på tösen :) Hon fick även mata henne medan jag försökte fixa till nå fika. resultatet av mitt försök blev 3 bullar, varav 1 var köpebulle, och 2 kakor. punkt. thats it. ....skrattretande, jag MÅSTE försöka få tid till att baka, eller iaf köpa på mig nå fikabröd och slänga i frysen!!!

jaja, det usla fikat till trots hade vi det jättetrevligt!! och som om det inte vore gott nog med Carro kom sen Mommis förbi en sväng :) även hon fick smaka på det finfina fikat (ödet att det var just 3 bullar?!)

resten av eftermiddagen var Majken fortsatt gnölig, stackaren, tror hon har det lite segt med magen :/ men man får bära bära så är hon nöjd. Dock känns det i min rygg nu!


Stefan envisas med att ladda in bilderna från kameran så jag inte kan komma åt dem (jäkla onödigt!) så det blir ingen ny bild idag!!
 :(

Men jag kan ju lägga in en gammal bild, kom igår på att jag hann knäppa ett kort på mig och frugan som gravida innan småttingarna kom. det var med nöd o näppe, 5 dagar efter denna bild kom Alvi och 14 dagar senare kom Majken :)



Herregud jag kommer knappt ihåg att jag har varit gravid!!!

Hade ju tänkt hunnit knäppa ett kort på mig o sandra oxå, men en viss liten dam hade ju så bråttom ut :/

nej nu ska jag stänga ner, aufwiedersehen!!

måste ju lägga in en bild på älsklingen oxå, kan som inte låta bli :)

hon ser så underbart tokig ut här :)






mera bilder :)

nu när jag är inne i ett flow ska jag passa på att lägga ut mer bilder!!


Majken älskar att bada, här myste hon så pass att hon somnade :)



Här ligger hon och myser i sitt härliga badlakan från Sandra o David, titta noga det står Majken på den :)




Här provsitter hon nya soffan på inglasade verandan :)



I stugan i Norrfällsviken, här myser hon med gammel-mormor (stefans mormor Ulla)



Snygging :)




Jag och älskligen på Rotsidan, underbart ställe vid havet!


Här firar vi Ulla & Sunes 55-åriga bröloppsdag



hm, bara jag som kollar in i kameran?!!


Här hade jag lite skoj och klädde Majsan i ett helt panda-set :) Detta inköptes innan vi visste vem som bodde i min mage, men hon hade aldrig tidigare haft ALLT på sig på samma gång :) hihi....



Majken HATAR mössor, så detta var det bästa kortet jag fick till innan STORGRINET kom!




En dålig bild, försökte knäppa på sötnosen med hårband :) :) 




Phu, många bilder blev det!

idag har jag varit in på stan en sväng, köpte lite reafynd på Lindex och hundmat till Peppe. Sen har vi myst på här hemma och stefan har nu lämnat oss för arbetet :( blä! men ganska trevligt har vi ändå haft, jag har sjungt ,mors lilla Majken och hon skrattat :) förmodligen åt min sångröst!!

Det är så himla underbart när majsan skrattar, jag gråter lite varje gång, härliga unge!

Nyss har vi varit på prommenad i bärselen, gick ner till ån så Peppe fick bada. nu sitter vi och degar lite, ska snart hänga tvätt.

jaja, so long fellows!

full rulle!!

...ja sen sist jag skrev nåt här har mkt hänt!! jag fick mjölkstocking så mjölken sinade, försökte få igång mjölken igen - amma amma amma - gav till slut upp o började  med ersättning, detta ledde till att majsan fick lite problem med magen. provade alla olika ersättningar o flaskor som fanns!!!!!! hua, vilket meck!! så det är därför jag lite gått upp i rök i sommar, haft lite att stå i kan man säga! :)

så nu när saker o ting ordnat upp sig tänkte jag försöka återta både socialt liv samt bloggen!



just ja, ett stoooooooort grattis till Sandra som nu är mamma till 2 underbara töser vid namn Astrid o Linnea :) All min kärlek till er!!


Mycket har hänt med Majken, hon har blivit en stor tjej, se och njut:






underbara älskade unge :)













Besök hos mormor i naggen









Mys med världens bästa farmor



Vi har varit i Norrfällsviken en vecka i sommar, en helt UNDERBAR vecka!!!! TACK till mina fantastiska underbara svärföräldrar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! den veckan var såååå sweet! :) jag fick sova ut, njuta av solen och känna mig lite "ledig" - obeskrivligt uppskattat!!! Jag återkommer med bilder från det, har ej laddat upp det från kameran.

jaja, nu ska jag ta mig en glass medan Majken sover, sen ska jag väcka henne tror jag... tänkte trötta ut henne så jag får sova i natt ;)

p.s bara att höra av er om en date!

RSS 2.0