music is my life

... mitt absoluta största intresse är lätt MUSIK! utan musik vore livet astrist ju. jag lyssnar JÄMT på musik, musik förgyller mitt liv :) de flesta gillar kanske musik, men jag ÄLSKAR det och har gjort sen barnsben. har ju bästa föräldrarna i världen oxå, ingen nyhet :) , som låtit mig lyssna på musik (HÖGT och ofta) ända sen jag fick min första (vita) dubbeldeckare i typ 8 års present!

jag har sånna otroliga musikminnen. hör jag en viss låt får jag världens minnen, lukter och stämmningar känns helt plötsligt verkliga. sånt ger mig nästan rysningar, och jag upplever det väldigt ofta :)

när jag tänker tillbaka på de första musikminnena är det nog björn afzelius på högsta volym, skurmedel, fredag, mamma städar :) mmmmm det e barndom det!

alice cooper är barndom, gemensam musik med larsa. Guns´n roses är mitt första obsession :) då snackar vi musikintresse på riktigt. mina affischer, kärlek till Axl, liggandes på sängen i mitt rum skrikandes till don´t you cry, t-shirts inköpta på stöde markand :) oooooooh i like!!!!!!  guns´n roses har ALLTID funnits där sedan dess, först på kassettband, köpt på stöde marknad! (stöde marknad har haft en stor inverkan på mitt liv när jag tänker efter).

så kom då CD spelaren, jag som alltid har varit en galning på att spara pengar, sparade länge och köpte en CD spelare, minns att jag skickade med pengarna med mamma och pappa som skulle julklappshandla på birsta så de köpte den åt mig. man fick även med en skiva på köpet på, blev absolut dance 6 :) hihi minns den väl, cerist omslag!

sen så drog, paralellt med guns´n roses, mitt allätar intresse med musik igång. med titatic kom celine dion - oooooh huur många gånger har jag inte legat gråtande och sjungit my heart will go on?? steroen på HÖGSTA volym och massa doftljus tända. minns lukterna än idag. hade också en doftolja som jag tände ofta. mörkt ute, vinter, mmmmmm....

även boybandet FIVE hade en stor del i mitt hjärta (en kort period). hade tillsammans med mina guns´n roses affischer trängt in fruktransvärt många affischer på dels leo dicaprio, men så mina två favvisar i FIVE; Abs och Ritch :) hihi, jag och Annica rockade FIVE som crazy people, minns så väl när vi hade tagit hennes bergssprängare som hon höll i medan hon satt bakom mig på min moppe, så åkte vi omkring i naggen och sjöng "got the feelin" och "everybody get up" :) haha vilken syn!!det var sommar det!!

ja herregud vad gjorde jag utan musik? vilka minnen!

och nu är musiken så djupt bottnad i mig att jag kan inte klara mig många minuter utan musik i mina öron (förutom när jag kollar på TV). Något jag tagit efter min mamma är fredagsstädning, musik och en kall öl :) ojoj, inget startar helgen som det!

oj, ett långt inlägg detta, men det skulle kunna vara hur låååångt som helst för musik kan jag prata om hur mycket som helst!!

just nu har jag två favoriter som jag lyssnar på extremt mycket. den ena är Takidas Caroline! det är såååååå jäkla skönt att ha en favvolåt som när man hör blir man i exstas och får fan rysningar!!!!!!!!!! det är en av de bästa känslorna!!! det var faktiskt ett tag sen jag hade en riktig favvolåt, men nu är det denna låt som ger mig livskvalitet:

Rah-rah-ah-ah-ah-ah!
Roma-roma-mamaa!
Ga-ga-ooh-la-la!
Want your bad romance
 
gaaaaaaaaaah vad jag ÄLSKAR lady gaga :)

jaja nu ska jag fortsätta lyssna på min favvolåt ett tag till innan jag slår ner datorn!

...........just ja, måste ju omnämna helgen som varit. ÅRE, fasen va vi har myst. helgen i korthet: MYS, BADA, MYS, ÖL, MYS occh MYS :)


weekend som heter duga!!

yes, jobbar typ en halvtimme till(eg. 1,5), sen smyger jag iväg från jobbet (lite diskret), och slänger mig i bilen, tankar, far hem, slänger i mig lunch, packar in väskan och stefan i bilen och SUSAR IVÄG TILL ÅRE!!

my sweet lord, how jag längtar!! :) en romantisk weekend bara vi två på holliday club!
Jag ska bada, dricka drinkar, bada, bada och bada!!!!!!!! .. och dricka drinkar :) relaxa och äta god mat med my love, kan det bli bättre? nej faktiskt inte! Det gråa och trista vädret har gjort mig kroniskt trött, denna resa känns som ljuset i tunneln!! Sen äre bara en jobbvecka kvar innan december och advent - och då känns ju automatiskt allt lite bättre!!

nej, nu lite effektiv plenringstid så jag med gott samvete kan sluta tidigare (jag har faktiskt jobbat över förut, så jag har tid att "ta ut") :)

adios amigos!


november..snart jul?

jag vet att det är lite åldrings-varning, men jag måste bara slänga mig med uttrycket; fan, vad tiden går fort! :) på gott och ont! på gott: jaaa det är snart jul :) längtar som bara den till julen i år. ska bli sååå kul att se Emil öppna julklappar och krama tomten! jag har på "äldre dar" liksom kommit ifrån det där med jul, speciellt som man är skillsmässobarn oxå. men sen emil kom, så har jag fått tillbaka julglädjen. julen är ju barnens högtid :) OCH min (är ju ett stort barn jag), älskar julen igen!!!!!!!!!

på ont: tja, det här med åldern då, tiden kommer faktiskt aldrig åter... blir lite paranoid över det... är suuuuuuuper nöjd med mitt liv, på ALLA sätt och vis faktiskt :) har fantastiska minnen att tänka tillbaka på, och förmodligen (peppar peppar) en underbar framtid att se framemot! men kan ändå inte låta bli att bli lite morbid när jag tänker på att tiden går så fort....döden skrämmer mig!  och det går ju INTE att stanna tiden. har bloggat om detta förut, jag blir lite knäpp när jag tänker på det.... det GÅR JU INTE ATT GÖRA NÅT ÅT TIDEN!!!!!!!! gaaaaaah, lite som att tänka på det här med rymden och universum! oändligt? hur då? vad finns bortom det? agshdakjgshdkalshdlkjashdkljas...... :/

jaja, det var dagens filosofiska tankar... har en del sånna jag, ibland tänker jag FÖR mycket.....

jaja åter till nutiden då, och den allra närmsta framtiden, den kan jag iaf påverka till viss del! skönt! Ikväll blir det middag och mys med Erik o Angela o kidsen. vi är bortbjudna och det blir Stefan som är driver :) sweet, redwine for me alltså!
Men då äre jag som åker på att vara chaufför i morgon istället :/ ska på farsdagsmiddag hos ulf och gunilla :) men på "äldre dar " är det rätt jobbigt att dricka två dagar i rad så jag kommer nog vara rätt nöjd i morgon ändå :)

japp det var min helg det (som började igår med en öl till middagen och paj till efterrätt) :)

avslutar med en sak som jag oxå längtar efter: TJEJFESTEN i december :) gaaaaaash va kul!!!



RSS 2.0