jag älskar livet idag!!

attans vad solen lyser på mig idag :)

ska vicka nu i två veckor i en klass två(!!) i kyrkmonsskola!! mitt första RIKTIGA "jobb"!! jag ska inte bli bedömd å svansa med nån annan, JAG är in charge!!!! skrämmande som fan men kul så jag gråter små skvättar när jag tänker på det :)

åsså har jag en grymt skön känsla över en älskad vän. hon är bäst, hon är tokig, hon är älskvärd nåt oooooobeskrivligt :) ....ooooh så bra allt kommer bli!!

...finns dock nåt som stör mig, så mycket att jag inte ens kan prata om det, magshdfjsjgsyfjDGSKNFU!!!!
MEN idag övervinner det goda det onda, JAG och dem jag bryr mig om har det iaf bra IDAG :)
...that´s whats matters!

love till alla som förtjänar det!! (mina nära och kära) ;)

p.s på lördag SKAAAAAAAAAAAAAA Timrå för första gången denna säsong slå Färjestad. BANNE MIG!

ok nu fåre banne mig....

....ta och återgå till det normala - tack!

avslutar min penicillinkur ikväll och kände väl igår att det har vänt nu. men det var en seg jäkla flunsa!! är nu 21 dagar sedan helvetet bröt lös! jaja, nog snackat om det, nu blickar vi framåt! --------->

--->arbetslös
--->utan inkomst
--->världens lågkonjunktur

...va fan har jag att blicka fram till??? 

nerå skämt å sido, ska försöka få rätsida på den ekonomiska biten, nåt måste man väl få av nån alfakassa eller nåt, ska på arbetsförmedlingen i morgon och försöka få koll på läget. sen så ska jag söka jobb i all den mån jag kan!! finns dock inte ett jäkla skit att söka just nu :(
Sen måste jag försöka njuta, så mycket som det går när man e arbetslös och fattig, umgås med vänner, göra sånt man annars inte orkar eller hinner; baka, pyssla om här hemma, rensa garderober m.m.m.m.m. 
suck, jag vill ju ha ett jobb NUUUUUUU, men men, får som sagt försöka se det positiva i det hela....   :/

igår var jag till brorsan - Larsa (har ju två andra oxå) - och firade att han fyllde 27. SHIT så gammalt det låter ;) haha men han e rätt gammal också, farsa å allt! oj oj lille Wilmer hade blitt såååå stor. har ju inte sett han på ååår och dag känns det som!! brorsan fick en body (haha, den var till Wilmer eg.) som det stod "i have the worlds best daddy", och en godispåse. han fick den riktiga presenten i kombination med julklappen i julas. men man måste ju komma med nåt litet iaf :) så där åt jag maaaasssssaaaa gott fikabröd å tårta, allt egenhändigt bakat av Camilla - den nya Leila :) hihi. Larsa har föresten gjort en tattoo, skit snygg på armbågen, så nu går jag å filar på att göra en till jag med :)

jaja, idag ska jag baka en sats bullar tror jag, sen städa ihop lite här hemma. inget har typ blivit gjort på en månad så det finns att göra!!
sen i morgon blire ams och sen hoppas jag få träffa min fabulous wife :) yeehoooo ÄNTLIGEN!

nej nu ska jag gå å väcka Stefan, over and out!

jo glömde ju, fick en utmärkelse för nån vecka sen!! :) av min fantastiskt söta kusin!!!!!!!  http://hockeyemelie.blogg.se/


ok, jag lever iaf

..men med nöd och näppe.

är det nåt jag lärt mig av den senaste månaden så är det att vissa saker är värre än andra. man ska inte klaga över småsaker. min senaste tatuering skulle ju även påminna mig om detta, vilket jag ibland har svårt att komma ihåg!! men ibland går det bara inte att låta bli att ge upp och bara tycka synd om sig själv. nu har jag med undantag av två dagar (min födelsedag och nyårsafton) varit sjuk sedan 8:e DECEMBER!!!!!!!!!! senaste 1,5 veckan har jag legat däckad med bihåleinflammation och lider fortfarande av dess sviter. faaan det suuuger. stirrat på tv och vardagsrumstaket i en MÅNADS TID!!!!!!!!!!!! första gången jag ens tagit mig upp och orkat slå igång datorn idag, så ja de går framåt iaf, fast så jävla segt rent ut sagt :( så till er som tyckt att jag varit lite vääl "borta" även för att vara jag, så är det pga min totala avsaknad av ett imunförsvar! sorry...

nåt som jag pga min sopiga tillvaro denna månad inte ens hunnit njuta av är det faktum att jag nu är FÄRDIGUTBILDAD LÄRARE!!! tåls dock att tillägga här tycker ja... :) blev rejääääääääääääääääääääääält uppvaktad av alla min nära å kära, herregud jag skämdes nästan för att jag fick så mycket fina presenter!!!

men men annars orkar jag inte skriva nå just nu, tillbaka till soffan .... suck :(

en speciell kraaaam till en speciell vän...... önskar att jag kunde bli frisk NU och umgås med dej... saknar dej!

RSS 2.0