EMIL!!

Är just nu i Ljunga och hälsar på Emil och mamma :) alltid lika mysigt!!! Nu ska vi snart ut och gå på prommenad, tänkte bara slänga iväg en liten update!

Har ju varit på bröllop i helgen, men det skriver jag om när jag kommer hem!

här kommer nåra bilder på världens i särklass sötaste och härligaste unge!!







puss puss

Do blondes have more fun??

....well, I´d like to think so :) Gatufesten år 2009 avnjöts ju av mig undertecknad som blondin och tja jo kanske har blondiner roligare? Jag hade iaf en grymt kul gatufesthelg! Detta tack vare goda vänner såsom Anna, Sandra, Ida och Katrine!! Fredagen var vi hos Katrine och grillade, vädret sprack upp och blev strålande! Hade en kanonkväll och såg lite av moneybrother faktiskt (tro´t eller ej!) Röjde i Oscars tältet och framför allt Daltons. Träffade även Granis och Johnny en sväng. kort och gott; en kungligt kul kväll! Natten spenderades i Granlo hos svärisarna - TACK!

Lördagen inleddes med gott mod, jag var riktigt sugen på fest igen :) väl efter duschen tröttnade jag till lite, men svärfar stack fram en grogg under näsan på mig så det vara bara att dra på mungiporna och kliva på igen! stassade om och drog till Sandra vid 5. där rockade vi loss till massa gamla hits (framför allt tunnan och moroten) moahahah jag skrattade så tårarna rann, flera gånger om! :) Sen anslöt Katrine och vidare till Ida vi drog. Lördagen var vi bänkade i Daltonstältet och röjde som få!!

Ja helnöjd är jag med helgen som var!! :) Gatufesten är som årets happening, och man längtar redan till nästa år!

Dessa (en gång vita) skor shejkade jag i på fredan! Här kommer ett fotobevis på hur hårt det röjdes:





Låt bilderna tala för sig själva!! :)


Idag har jag efter en prommenad i regnet suttit uppkrupen i soffan framför braskaminen och läst. Boken som gäller just nu är "Flickan som lekte med elden" av Stieg Larsson (jaja jag vet jag är lite sen av mig) och den är såååååå bra :)



I morgon ska jag träffa Anna och luncha - NICE!

Nu ska jag fortsätta läsa så adjöken fröken.

RSS 2.0