Jag o Micke + massa kusiner med respektive...

img_3087 (MMS)

Jag o Micke + massa kusiner med respektive är ute på en helkväll :) kul!!!


Idag är bästisarna Astrid o Linnea på besö...

img_4562 (MMS)

Idag är bästisarna Astrid o Linnea på besök!!!!! :)


Hamburgare och kyrkismys!!! Ja, det har vi...

Hamburgare och kyrkismys!!! Ja, det har vi haft nu i eftermiddags :) men ååh vad jag redan nu känner att jag kommer sakna kyrkis på tisdagarna, surra strunt med sköna mammor o se Majken busa med söta ungar!!! Vad ska man nu göra på tisdagar????????


Yey, båda vovvarna är nu hemma hos matte o...

Yey, båda vovvarna är nu hemma hos matte o husse!!!! Hurra!!!!!! :)


Igår var jag ute i solen typ heela dan, de...

img_4102 (MMS)

Igår var jag ute i solen typ heela dan, de syns va??! ;) det känns oxå!!! Igår kväll blev det världens pådrag i Kvarsätt. Vid typ åtta på kvällen ropar Stefan från köket; är inte det där jockes hundar?!! (som varit försvunna sen i torsdags) åååhh jag blir alldeles yr i huvuden o skakig i benen då jag rusar ut på altanen o ser att det är ju Bonnie o Beda!!! Jag ropar så snällt på dem men då springer de iväg!! :( Stefan rusar efter o jag letar fram två koppel o följer efter. Bonnie får vi tag i men Beda hinner iväg :( jag ringer Jocke o berättar o sen kommer bil efter bil efter bil med folk som letar vidare efter beda!!! Klockan blev 00.00 innan vi kom i säng!! Tyvärr fick de ej tag i henne, så ni som läser här, sprid vidare att jämthunden Beda är borta, möjligen finns hon i töva/matfors?!?


Idag har vi haft en supertoppendag!! :) py...

img_9294 (MMS)

Idag har vi haft en supertoppendag!! :) pysslat i trädgården, ätit lunch i solen med Micke o Malin, åkt in på stan och ätit middag,strosat på stan o tittat på fontänen och slutligen tittat en sväng på norra berget! nu är kl halv 7 så nu ska vi hem o stoppa ungen i säng!! :)


19:e maj...

...råkar ju vara just MIN MIN MIN älskade unges namnsdag :) detta firas ju SÅKLART; igår shoppade jag loss på sommarkläder och en pool och till mellis i eftermiddag ska det få ätas kanelbulle o saft!!




vi började namnsdagsfirande med en sovmorgon till halv 8 :) har förresten kommit på det vinnande konceptet för MAJKEN iaf; sover hon mycket på dagen sover hon kortare på natten - JA! :)

19:e maj råkar oxå vara födelsedag till Majkens tremänning Hampus - Grattis på 1-års dagen!! ... och imorgon fyller söt-Stina 1år , Grattis!.... de e mycke nu ;)

annars så kan jag meddela att Majken är jätteduktig att gå nu!! sist jag skrev att man nääästan kunde säga att HON GÅR NU, så avtog det typ dan efter inlägget - detta pga att hon lärde sig sätta sig ner, och det går ju foooortare att krypa ;) men nu tycker hon det är kul att gå och är superduktig :) det e MIN lilla dam de!!
därför är det ej så lätt att få till nå bra kort nu längre, haha....

men här kommer några på min älskling:

det gäller att hålla tungan rätt i (utanför) mun när man koncentrerar sig



låååånga ögonfransar





FULL i BUS :)







bus bus bus :)

stoorögonen





klappa händerna är kul!!

hon kan även vart foten är:



och örat:



och magen:


och så kan hon huvudet oxå, men det fastnade ej på bild!
joho hon är duktig min majken ;) nästa steg är att fixa det på engelska , hehe

ne nu ska vi äta lunch vi 2

KRAM!


Majkens lunchtips: pyttipanna o stekt ägg!...

Majkens lunchtips: pyttipanna o stekt ägg! - gott!


Godmorgon!! Idag ville majken att katten T...

img_8924 (MMS)

Godmorgon!! Idag ville majken att katten Turbo skulle läsa Aftonbladet med henne, det ville han inte. Då testade hon istället att spela kort med honom! :) igår var vi ute på vift och kom hem lite "sent", vilket resulterade i att lillstjärnan somnade kvart i 8 - vilket i sin tur resulterade i uppvakning kl halv 7 : / ikväll SKA hon sova kl 7!!!!!!!!!!!! Idag blir en hemmadag med bullbakning! P.s endast 2 dagar kvar på fastan!! :) :)


Nya rekord!! Igår somnade lillstjärnan kl ...

Nya rekord!! Igår somnade lillstjärnan kl 18.50 och sov till 7.30!!!!!!!!!!! :) somna tidigt = sova längre = mitt tips!!


2 dagar i rad nu har Majken somnat tidigar...

2 dagar i rad nu har Majken somnat tidigare än vanligt, typ en halvtimme-timme. Hör och häpna, det har gjort att hon sovit lääängre på morgonen!!!! :) vilket underbart koncept! Hon har somnat mellan 19-19.30 och sovit till 6.30-7.00 :) :) javisst hade vi det otroligt bra när hon sov till 8 varje morgon utan ett enda uppvaknande, så bortskämda har vi varit ända sen slutet av sommaren typ, men 7 funkar oxå!! (med tanke på att i några veckor nu har hon vaknat kl 6!!) men jag säger ändå "peppar peppar" ;)


Majken på språng mot birsta!!

img_8144 (MMS)

Majken på språng mot birsta!!


Idag har jag o Majken haft en riktig kanon...

img_7929 (MMS)

Idag har jag o Majken haft en riktig kanondag!!!!! Sandra o tjejerna har varit här hela dagen :) vi har surrat en massa o dessutom gått på en härlig prommis!! Det är såhär det ska vara att va mammaledig!!


God morgon mitt "nya liv"!!! Idag kör jag ...

God morgon mitt "nya liv"!!! Idag kör jag igång med fastan, som ska rena mig från mitt sockerbehov och ge mig ny energi!!!!! Skål, gott med katrineplommonsjuice!! :)


nästan va??!!

nu kan man ju näästan säga att lilla damen GÅR!! :) svårt det där med att exakt veta vad som räknas till att kunna GÅ?! Men hon tar sig iaf upp mot en möbel, eller nåt (behövs bara stöd från typ någons fot, så det är nog ej långt borta att hon reser sig helt utan hjälpmedel) och släpper sen taget själv och kan gå från ett rum till ett annat, MASSA meter alltså :) och om hon tappar balansen så sätter hon sig endera på rumpan eller på knäna.

Gått sina första steg har hon ju gjort i typ en månad, men nu går hon ju LÅNGT och hon kan svänga om och byta kurs, stanna osv :)

när jag insåg att det gått ett år nu sen hon föddes, fick jag för mig att göra en jämförelse. kolla in majkens första par byxor i strl 40 mot hennes nuvarande storlek 80, samt hennes "prematurblöja" och nuvarande storlek (som snart behöver uppgraderas):



oooohh min lilla bebis, vad händer??

födelsedagskalas (del 1)

sitter nu vid datorn, för ovanlighetens skull, tänkte passa på att slänga ut ett lite längre inlägg, återigen - för ovanlighetens skull! ;)

jaha då har den 22:a april kommi o gått. Dagen som man trodde typ aldrig skulle komma. Liksom, fatta hur lÅÅÅngt ETT år är! ;) men detta år har gått så sjukt fort så jag kan på fullaste allvar INTE förstå!! jaja sånt e livet, och jag kommer fortsätta vara "hemmamamma" heeeela långa hösten oxå så det känns bra iaf!!

Födelsedagen firades i det bästa av bästa väder!! helt otroligt att det vart sommar :) underbart, för då kunde vi vara ute på terassen o den inglasade altanen oxå.  (jag ska återkomma med kort när jag få hjälp av stefan)
På morgonen gjorde jag tårta, då grinade jag en skvätt, när vi skulle sjunga "ja må hon leva" då grät jag ohämningslöst!!! hua det var en känslosam dag! Släkten firade med oss på fredagen och på kvällen var vi själva hemma o myste.... vi i våran egna FAMILJ, vi TRE (+ tre djur) :)

På måndagen kom vännerna o firade, lika underbart väder var det ju då :) det var en sån superfin dag det med, jag har världens bästa vänner - helt klart!! Majken har tur hon som omges av så mycket folk som tycker om henne :)

2 dagar som jag aldrig kommer glömma!! (firandet fortsatte sen oxå, men paket hela veckan av folk som inte kunde komma på måndagen) :)

Mycket presenter o pengar fick lilla damen, här kommer ett litet axplock. (förutom detta fick hon kläder, gunga, böcker, docksäng, hinkar o spadar, film, ...kan ha glömt nåt oxå, plus att hon SKA få en sandlåda av oss)



rutschkana från farbror Micke o Malin



superfin sparbössa från Sandra o Katarina med familjer



några av leksakerna!



världens snyggaste boll från Carro :)



Av Carro fick hon en såååån otroligt fin present!! jag grinade så tårarna sprutade när jag såg den. ett scrapbookalbum över Majkens första år!! helt otroligt fin!!!!!!!!!!! :)

här kommer några sidor:









en underbar födelsedagshelg/vecka ;) har vi haft!! men så har vi ju en underbar dotter oxå!!!!!!


RSS 2.0