Blixtrande nyheter!!

...välkommen till världen LILLA blixten!!! :) "snabb som blixten" det var du verkligen!!

Jag som tyckte Majken var LITEN, 1964gram och 42cm lång, ojojoj, hon var ju en biff i jämförelse :)

Vi längtar sååååååå efter att få träffa hela familjen, grattis grattis grattis! all kärlek till er!

Passar på att slänga in nån bild på Majken oxå :)





sega datorjäkel, hann bara med 2st nu ska jag åka å hämta pizza :)

 


en klump i magen

...idag är det passande med regn, min själ är lika grå som vädret ute. Har ont i hjärtat för en älskad vän. Inga ord kan idag räcka till... tänker på er...

Igår kom massa känslor över mig. Minns den 16 April som om det vore just NU. Vattnet gick, värkarna kom - i VECKA 30- det ska bara inte ske!!!!! Paniken och stressen -Hur kommer det gå för barnet?? -inga garantier kan ges säger läkaren :( fy fan vad hemskt det var att sväva i ovisshet och inte förstå nåt om vad som händer runt omkring en. Och dessutom i ilfart forslas iväg i ambulans till en främmande stad..... fy vad jag kände mig ynklig och liten i ambulansen.

Jag skyllde på nåt vis allt på mig själv oxå, det var MITT fel att allt blev just "FEL", jag var visst värdelös på att vara gravid, mitt fel mitt fel mitt fel!!!!!!!! dumma dumma dumma mig!!!!!

Väl i Östersund lugnade ju läkarna oss, med att barn som föds i v.30 går det i regel jättebra för! (jävla läkare i sundsvall som inte gjorde ett skit för att lugna en, tvärt om!)

Sen förstod jag ju oxå att INGET var mitt fel att det blev som det blev, men just då kändes det skit :(
Kroppen är en konstig grej, det är inte så mycket man kan styra över faktiskt. Man kan få tycka synd om sig själv ett tag när saker går fel och inte är "normalt", men det är bara att inse och försöka förlika sig med att vissa saker kan man inte rå över utan man kan endast försöka göra det bästa av det hela. MEN, som sagt, först tror jag att man MÅSTE få bryta ihop - om man behöver- för att sen försöka hitta styrkan att förlika sig med hur livet faktiskt ser ut just NU och ta tag i det. Så tänkte o kände jag inte då, då hade JAG inte den styrkan utan såg allt i svart. Det jag menar är att skuldkänslor o ångest MÅSTE man försöka förtränga, man styr inte över kroppen, tyvärr.....

Men när jag låg där i Östersund kände jag mig så jäkla obeskrivligt misslyckad, den klassiska tanken "-varför just JAG?" snurrade runt i mitt huvud. Som tur var hade jag min älskling vid  min sida och underbara vänner endast ett sms-klick bort.  

Allt gick ju så otroligt bra för oss till slut. Men att inte veta vad som ska hända med den person man bär i sin kropp och har gjort i månader, en person man inte ens träffat men ändå älskar obeskrivligt mycket, är en skräck som jag inte vill att nån ska behöva uppleva.............. idag känns allt tungt, mörkt och hjärtskärande.............

men, på ett annat håll i mitt liv händer ändå saker som lyser upp min tillvaro, något som man verkligen kan behöva dagar som denna!



älskade vän, du är stark o underbar, jag tänker på er heeeeela tiden! all min kärlek till er!


"jag är inte bara mamma, jag är partystjärna också"

;)

hittade inte igen bilderna som stefan nu överfört, men istället hittade jag igen bilder från Takida konserten i somras!!! Himla mysig och ap-kul kväll!!! Majken fick vara med farmor o farfar i Granlo, vi sov oxå där sen på natten så man hade hon nära ;)

...iaf, Stefan o jag åkte in på stan vid 5 tiden, lite senare kom Larsa o Camilla och ytterligare lite senare kom Erik o Angela. jättefint väder var det, så vi satt i solen o åt god mat o drack goood öl!
...Ytterligare lite senare igen kom moster Laila och sen "Mommis" -Anna o Thomas.

Vi blev ett riktigt kanon-gäng :) Diggade, surrade och allmänt hade superkul! Kan man ha annat med det sällskapet?! NÄ!

här kommer bilder från spektaklet:


Larsa o Camilla


Jag o älsklingen




underbara Angela



Anna o Thomas rockar!



min söta moster villle inte va med på bild, som vanligt ;)




myspys med min älskade mooommis!

!

whatta? :) hahaha... ja det var säker jätte kul o fränt just då!! ;)




kramis med vackraste Angela



ja det var en galet kul o partig kväll :) Jag, Anna o Angela var kvällens värsta rockers framme vid scenen!! haha

..nu får det räcka för idag, nästa gång kommer masssssssssa bilder på majken!!!


long time no see..

jag som hade tänkt bli seriös med bloggandet nu när man e hemma-mamma ;) men det gick ju sådär. mycket är det dock pga att jag inte har nå nya bilder. det är 350 st som ligger på nya kameran som jag inte lärt mig hur man fixar över till datorn :( så jag hoppas stefan fixar det, eller helst LÄR mig det, SNAAAARLIGEN!

Förra veckan var jag, Majken, Annelie O Alvi o hälsade på Sandra, Astrid o Linnea :) ÄNTLIGEN!!! oooh de var ju så söööta, man ville äta upp dem!!! de var ju så småå oxå! fast de vägde 4.2, vilket endast är dryga kilot mindre än Majken, men huuua vad de kändes små ändå :) Fick äran att mysa lite extra med Astrid :)

Last week hade vi även besök av en tjej jag pluggade med, Maria o hennes lille Ludvig. Han föddes oxå i v.31 så det var kul att surras om det, och annat :) Hon har startat ett företag som säljer ekologiska barnkläder, Majken fick en finfin present!!! hon har även klädpartyn - intresserad nån??


I morgon ska vi på föräldrautbildning, utan Stefan denna gång :( men det får gå! Och sen på Tisdag ska vi på återbesök på prematuren. men sen är veckan fri igen, ska ta mig ut och hälsa på nån tror jag :)

På fredag drar HOCKEYN igång, yes, äääääntligen :) i Söndags var vi o införskaffade en body till Majken, så nu har hon full Timrå-mundering!! shit vad jag längtar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

På lördag eller söndag ska jag på Birsta, SJÄLV, och uppdatera höstgarderoben, ska bli sååååå kul!

oj vilket konstigt inlägg detta blev, uppstyltat , haha, men men, så får det bli. nästa gånga lovar jag nya bilder, Majken växer ju som en liten toka :)


RSS 2.0