men vadå???

...VARFÖR kan saker o ting aldrig gå riktigt som man tänkt sig?? :( typ ända sedan Majken kom har jag spånat på hur jag vill ha det i hennes rum! i mitt huvud såg jag tre vita väggar plus en vit vägg med stora svarta stjärnor på. och KORS i taket när jag kollade nätet, jag hittade en EXAKT sån tapet!!!!!! jamen det är ju nästan för bra för att vara sant :) ja det var det oxå! :( för det ska väl ALDRIG bli som man föreställt sig.... suck här är en bild på tapeten

...jag skulle springa in på FRESKS, medan Stefan o Majken satt kvar i bilen, och lite snabbt beställa tapeten. dröm om min förvåning när jag såg den i verkligheten - bakgrunden var SMUTSBEIGE :( fyyyyy va dyngless jag blev!!! på internet såg den ju VIT ut, jag ska stämma Boråstapeter!!!

Den enda tapeten förutom denna jag hittade då var en med svart bakgrund och vita stjärnor... men i Majkens lilla rum blir det nog för mörkt. och MIN BILD I HUVUDET var ju VIT med SVARTA STJÄRNOR!!!!! gaaaaaaaah, då blir neurotiska jag knäckt..... men nu har jag funderat hela helgen (ja faktiskt helt ärligt HELA helgen) och det blir 4 vita väggar och sedan beställer jag väggdekaler - SVARTA STJÄRNOR - som jag klistrar på den VITA väggen! japp, nu äre bestämt!

efter en MASSA stötande o blötande så känns det OK ändå, det kommer inte bli lika många stjärnor på väggen, men ni känner ju mig - det kommer nog bli en HEL del stjärnor i rummet ändå ;)


renovera mera!

...i helgen har vi gjort om vårat bastu-utrymme till kontor. all furu (HATAR furu) har målats vit och en grå nålfiltsmatta har lagts in. finfint blev det! men det var bara ett delmål, det stora målet är MAJKENS EGNA RUM :) det ska vi börja med nu till helgen,,,,,åååååhh vad jag längtar tills det är klart!!

idag medan lilla damen sov så har jag slipat o målat en gammal pigtittare som jag hade när jag var liten, den ska Majken få ha på sitt rum! hon har faktiskt redan en hel del smycken att ha i den :) de e mammas flicka de ;)

för tillfället så kryptränar Majken för fullt, är uppe på knäna o gungar lite, men fortfarande är det bara bakåt hon kommer! båda tänderna nere har ploppat upp oxå, helt utan ett enda gnäll :) PHU! :) :)

ne, nu ska Majken ha sig lite lunch o ladda upp inför babysim, idag äre DYKET!!!!!!!!!!!!!

RSS 2.0