fullkomligt lycklig!

...ja just idag, känner jag total lycka! lite bisarrt nästan :)

igår myste jag med center och gröna grodor och slog in julklappar med peppe. såååå mysigt och jag längtar till julen som FAN :)

jag och stefan firar ju alltid jul med varsin släkt, lika så i år. men i år är första gången som jag har lite ont i magen över att åka ifrån han :( men jag får ju träffa han igen på juldagen :)

julen kommer bli vansinnigt underbar i år!! åker hem i morgon, till ljunga. patrik ska oxå vara med då och vi ska mysa och kolla på gamla filmer från när vi var små. att få träffa mamma och emil och patrik längtar jag till så jag blir nästan sjuk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! för att inte tala om att mormor och morfar ska vara med på julafton - UNDERBART :) och några morbröder och moster laila, danne och kusinerna emelie och robin :) faaaan jag kommer gå tillbaka till barndomen i år, sååååå kul ska det bli!!!
 en RIKTIG jul!!

sen på julaftons kvällen kommer pappa och eva och hämtar mig och patrik så då åker vi till Naggen. känns också otroligt mysigt och kul, men jag kommer nog sakna farmor obeskrivligt mycket. julen när man var liten bestod av firande först hos mormor och morfar med alla tusen kusiner :) sedan på kvällen åkte vi till farmor..... jag saknar farmor......men minns henne med glädje.

jag är lycklig. jag är lyckligast!! :)

tusen kramar och god jul till alla mina nära och kära!!!!!
puss puss




RSS 2.0